CZN Burak kac tane subesi var?

İçindekiler:

  1. CZN Burak kac tane subesi var?
  2. Hatay Medeniyetler Sofrası kim kurdu?
  3. CZN Burak nerede çalışıyor?
  4. CZN Burak'ın yeri neresi?
  5. Cznburak ne kadar para kazanıyor?
  6. CZN burağın sevgilisi kim?
  7. CZN Burak ne zaman ünlü oldu?
  8. CZN Burak neden ünlü?

CZN Burak kac tane subesi var?

CZN Burak, Türkiye'de 3 şube ve bir de Dubai'de yurt dışı şubesiyle toplamda 1800'den fazla çalışana sahip ve bu restoran zincirinden ayda 30 milyon Türk Lirası ciro kazandığı tahmin edilmektedir.

Hatay Medeniyetler Sofrası kim kurdu?

Burak Özdemir, tarihinde dünyaya geldi. Takma adı CZN Burak olan Burak Özdemir, Hatay Medeniyetler Sofrası Aksaray'ın sahibi bir Türk şef ve restoratör. Türk yemek tarifleri hazırlama ve sunma tekniği onu internette ünlü yaptı.

CZN Burak nerede çalışıyor?

Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir.

CZN Burak'ın yeri neresi?

Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir. CZN BURAK'IN RESTORANININ ADI NE? Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 2011'de Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı.

Cznburak ne kadar para kazanıyor?

Türkiye'den tek isim CZN Burak oldu. Fenomen isim TikTok'tan video başına 3 bin ila 7600 dolar kazanıyor. *exolyt.com üzerinden gelirler hesaplanmıştır.

CZN burağın sevgilisi kim?

CZN Burak'ın sevgilisi L'oreal'in eski reklam yüzü aynı zamanda da TikTok fenomeni Aslı Güler. İkili henüz yan yana paylaşım yapmasa da bunu cümle alem biliyor. Çünkü her anlarını sosyal medyada yayınlıyorlar. Tiktok fenomeni Aslı Güler, Instagram hikaye kısmında çokça CZN Burak paylaşımı yapıyor.

CZN Burak ne zaman ünlü oldu?

CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir (d. , İstanbul) Türk şef ve lokantacı, internet fenomeni. İstanbul'da doğdu....
CZN Burak
EğitimAnadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesi
MeslekAşçı
Resmî sitecznburak.com
4 satır daha

CZN Burak neden ünlü?

Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur.