Wattpad kitap yazmak ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Wattpad kitap yazmak ücretli mi?
  2. Wattpad internetsiz kitap okunur mu?
  3. Wattpad paralı mıdır?
  4. Wattpad jeton ne ise yarıyor?
  5. Wattpad yazarı ne demek?

Wattpad kitap yazmak ücretli mi?

Hikaye okuma ve paylaşma imkanı sunan Wattpad, uygulamasına abonelik özelliği getirdi. Hizmetin aylık ücreti 5,99 Dolar, yıllık ücreti ise 60 Dolar olacak.

Wattpad internetsiz kitap okunur mu?

Çevrimdışı okuma en sevdiğiniz Wattpad hikayelerini internete bağlanmadan okumanıza olanak verir. ... Ayrıca, kütüphanenize eklediğiniz Ücretli Hikayeleri çevrimdışı olarak okuyabileceksiniz ve bu Ücretli Hikayeler, çevrimdışı sınırınıza sayılmayacaktır.

Wattpad paralı mıdır?

Hayır, Wattpad'de okumak ve yazmak her zaman ücretsiz olacaktır. İster ücretsiz versiyonu ister Premium kullanın, Wattpad her zaman hikayelerin yaşadığı yer olarak kalacaktır. Wattpad neden Ücretli Hikayeler ve Wattpad Premium'u ekledi?

Wattpad jeton ne ise yarıyor?

Ücretli Hikayelerin kilidini açmak için Jeton satın alarak, yazarları teşvik ederek ve programa başvurarak inançlarını, yazarlara ödeme yapma isteklerini ve seçilen hikayelerdeki değeri gördüklerini gösterdiler. ... Bu, yazarlara sevdiğimiz hikayeleri oluşturmak için daha fazla zaman harcama imkanı vermektedir.

Wattpad yazarı ne demek?

Wattpad, yapabilenlerin makaleler, hikâyeler ve şiirler paylaşabileceği ücretsiz bir okuyucu-yazar topluluğudur. Yazarların keşfedilmemiş ve yayımlanmış çalışmalarını içermektedir.