BEEO propolis icinde alkol var mi?

İçindekiler:

  1. BEEO propolis icinde alkol var mi?
  2. Etanol Etil alkol mü?
  3. Propolis alkol bazlı mi su bazlı mi?
  4. Ilaçlardaki sığır jelatini helal mi?
  5. Passiflora şurup hangi firmanın?

BEEO propolis icinde alkol var mi?

Ürün İçeriği: oranında saf propolis içerir. Propolis miktarı standardize edilmiştir. Su ve buğday alkolü içerir. Tüketim Önerisi: Doğrudan veya bala, yoğurda, ekmeğin üzerine damlatılarak tüketilebilir.

Etanol Etil alkol mü?

Etanol; etil alkol. Sarhoşluk veren içeceklerdeki alkoldür. Renksiz, uçucu, yanıcı bir sıvıdır (C2H5OH). Alkol, etil alkol ve alkol olarak da adlandırılan etanol (EtOH), mayalar tarafından şekerlerin fermantasyonu ile üretilen, alkollü içeceklerde bulunan alkolün temel türüdür.

Propolis alkol bazlı mi su bazlı mi?

Organik arıcılık yöntemi ile elde edilen bu propolis, organik tarım ile elde edilmiş olan organik alkolde çözülmüştür. İçeriğini %65 Alkol, %35 saf propolis oluşturmaktadır. Propolis en iyi şekilde alkolde çözüldüğü için, kullanıcıların su bazlı propolis yerine alkol bazlı olanını tercih etmesini tavsiye ederiz.

Ilaçlardaki sığır jelatini helal mi?

Eğer jelatin içeren gıda maddesinin jelatini, inek, sığır ve koyun gibi şer'an tüketilmesi caiz olan hayvanlardan üretilmiş ise, bu gibi jelatini ihtiva eden gıda maddelerini tüketmek şer'an caizdir; ”helal damgasını“ taşıyan bazı şekerlemeler gibi. Nitekim üretildikleri ana madde de zaten şer'an caizdir.

Passiflora şurup hangi firmanın?

Passiflora şurup Sandoz firmasının da üretiminden satın alınabilir. Normal reçete ile satın alınabilir.