E devlet şifresi ile ÖSYM şifresi aynı mı?

İçindekiler:

  1. E devlet şifresi ile ÖSYM şifresi aynı mı?
  2. E devlet YKS sonuçları nasıl bakılır?
  3. ÖSYM aday şifresi nasıl alinir?
  4. E-devlet kpss başvurusu yapılır mı?
  5. 2021 YKS sonuçlarına nasıl bakılır?

E devlet şifresi ile ÖSYM şifresi aynı mı?

E- DEVLETTEN ÖSYM ŞİFRESİ ALINIR MI? E- devlet üzerinden girmek isteyen adaylar için ÖSYM sistemine giriş, e-devlet şifresiniz ile yapılabilmektedir. ... E-Devlet şifresiyle ÖSYM AİS'e kayıt olan adaylar, bir başvuru merkezine gitmeksizin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden sunulan tüm işlemleri yapabileceklerdir.

E devlet YKS sonuçları nasıl bakılır?

Üniversite adayları sonuçlara, ÖSYM'nin "sonuc.osym.gov.tr" internet sitesinden ulaşılabilecek. Sayfada sonuçlara erişim için ÖSYM şifresinin yanı sıra e-Devlet uzantısı üzerinden sayfaya erişim sağlanması halinde e-Dvret şifresi ile de giriş sağlanabilecek.

ÖSYM aday şifresi nasıl alinir?

Bunun için ÖSYM'nin aday işlemleri sayfasına giriş yapın. Ekranda açılan sayfada istenilen T.C. kimlik numarasını ve ekranda gördüğünüz güvenlik numarasınız eksiksiz olarak girin. Bir sonraki adım ise güvenlik sorusu aşamasında şifrenizi oluştururken verdiğiniz cevabı girmeniz gerekiyor.

E-devlet kpss başvurusu yapılır mı?

Adaylar başvurularını ÖSYM'nin resmi internet sitesi https://ais.osym.gov.tr üzerinden ya da e-Devlet sistemi üzerinden yapabilecekler.

2021 YKS sonuçlarına nasıl bakılır?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 08.00'den itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.