Avrupa Yakasının annesi kimdir?

İçindekiler:

  1. Avrupa Yakasının annesi kimdir?
  2. Avrupa Yakası Gülenay kim?
  3. Gaffur karakteriyle Avrupa Yakası dizisinde yer alan oyuncu kimdir?
  4. Selin Yerebakan kimdir?
  5. Gafuru kim oynadı?
  6. Avrupa Yakası Gaffur nereli?
  7. Avrupa Yakası ev nerede?
  8. Avrupa Yakası 6 sezon kaçıncı bölüm?
  9. Şahika Koçarslanlı nereli?
  10. Avrupa Yakası Makbule kaçıncı bölümde geldi?

Avrupa Yakasının annesi kimdir?

Aslı Sütçüoğlu
Aileİffet Sütçüoğlu (annesi) Tahsin Sütçüoğlu (babası) Volkan Sütçüoğlu (ağabeyi)
Evlilik(ler)Cem Onaran
Çocuklar2 (Can ve Simge Onaran)
AkrabalarıMakbule Kıral (kuzeni) Sacit Kıral (kuzeni) Selin Yerebakan (yengesi) Sedef Onaran (kayınana) Bülent Onaran (kayınpeder) Osman Koçarslanlı (eski nişanlısı)
7 satır daha

Avrupa Yakası Gülenay kim?

Gülenay Peynircioğlu Avrupa Yakası filminde oynayan hayali karakterdir. Karakter Kubilay Peynircioğlu nun kardeşi olarak oynamaktadır. Fakirdir ve sokakta ateşin karşısında kendi bestelediği şarkıları söylemektedir.

Gaffur karakteriyle Avrupa Yakası dizisinde yer alan oyuncu kimdir?

Gaffur Aksoy, Avrupa Yakası dizisinde Peker Açıkalın tarafından canlandırılan kurgusal karakter. Dizide Gülse Birsel'in oynadığı Aslı'ya aşıktır. Bu yüzden en büyük düşmanı Aslı'nın kocası (Levent Üzümcü) Cem'dir. Konuşma biçimi, giyimi, dansı ve sıra dışı karakteri ile gündemde öne çıkmıştır.

Selin Yerebakan kimdir?

Selin Yerebakan, Avrupa Yakası adlı dizide ilk üç sezonda oynayan kurgusal bir karakterdir. Selin Yerebakan, Avrupa Yakası adlı moda dergisinin patronu Sadettin Bey'in kızıdır.

Gafuru kim oynadı?

Bülent PolatBir Zamanlar Çukurova Gaffur Taşkın/Canlandıran

Avrupa Yakası Gaffur nereli?

Bülent Polat tarihinde Tunceli'de dünyaya geldi. 1993 yılında "Yer Gösterme" ile başlayan profesyonel tiyatro yaşamı, 1994'te yine aynı tiyatroda "Sokak Kedisi" oyununda "yoldan geçen adam" rolüyle devam etti.

Avrupa Yakası ev nerede?

Avrupa Yakası, 2004 yılından 2009 yılına kadar Plato Film'in Taksim'deki Plato stüdyolarında çekildi. Hikâye, Şişli ilçesinin Nişantaşı semtinde geçtiğinden, hikâyeye bağlı olarak dizi içinde çeşitli kurgusal mekânlar oluşturuldu.

Avrupa Yakası 6 sezon kaçıncı bölüm?

Durum komedisi türündeki Avrupa Yakası dizisinin 6. sezonu 163.bölümüyle tarihinde yayımlanmaya başladı. 24 Haziran 2009 tarihinde 190. bölümüyle sona erdi.

Şahika Koçarslanlı nereli?

1972 yılında Ankara'da doğdu. 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

Avrupa Yakası Makbule kaçıncı bölümde geldi?

Makbule Kıral (1970), Hasibe Eren tarafından canlandırılan karakterdir. Makbule; Sacit'in ablası, Aslı ve Volkan'ın kuzenleridir. Makbule ile Sacit dizinin 4. sezonun 1. bölümünde Gaziantep'ten İstanbul'a taşınarak diziye girerler.