Eğitimde kullanılan web 20 araçları nelerdir?

İçindekiler:

  1. Eğitimde kullanılan web 20 araçları nelerdir?
  2. WEB 20 da kullanılan araçlar nelerdir?
  3. WEB 20 teknolojileri nelerdir?
  4. Etwinning web 2 araçları nelerdir?
  5. eTwinning Türkiye web sitesi nedir?
  6. E Twinning projesi nasıl hazırlanır?
  7. eTwinning projeleri kaç günde onaylanır?
  8. eTwinning giriş nasıl yapılır?
  9. eTwinning şifresi nasıl alınır?
  10. eTwinning eğitimi nedir?
  11. TwinSpace nasıl girilir?
  12. Twinspace nedir nasıl kullanılır?
  13. Twinspace ne demek?
  14. Twinspace kaç farklı dilde hizmet vermektedir?
  15. Twinspace forumlarda neler yapılır?
  16. Ulusal Destek Servisi nedir?
  17. eTwinning öğretmenlerin belli konular hakkında fikir alışverişinde bulunduğu ortamların adı nedir?
  18. ETwinning kalite etiketi nasıl alınır?
  19. ETwinning nedir Ekşi?
  20. eTwinning sertifikası ne işe yarar?
  21. eTwinning neden üye olunur?
  22. eTwinning kaç hizmet puanı?
  23. Hizmet puanı nasıl hesaplanır?

Eğitimde kullanılan web 20 araçları nelerdir?

Web 2.

WEB 20 da kullanılan araçlar nelerdir?

Web 2.

WEB 20 teknolojileri nelerdir?

Web 2.

Etwinning web 2 araçları nelerdir?

1- Web 2.

eTwinning Türkiye web sitesi nedir?

eTwinning, Avrupa ve ötesindeki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. Benzer şekilde düşünen meslektaşlarınızla buluşun, projeler oluşturun, fikirler paylaşın, öğrenin, gelişin, sınıfınızın duvarlarını yıkın ve ufkunuzu genişletin. Kayıt olun, bağlanın, keşfedin, işbirliğine ve paylaşma fırsatlarına açık olun.

E Twinning projesi nasıl hazırlanır?

1- https://www.etwinning.net sitesine giriş yapılır. 2- Kaydol seçeneği seçilir ve ilgili yerler doldurulur. Sonra verdiğiniz mail adresine gidilir ve gelen link onaylanır. Tekrar ETwinning portalına giriş yapılarak okul bilgileri doldurulur .

eTwinning projeleri kaç günde onaylanır?

Bir ortak seçin ve formu doldurun (Not: Yalnızca bir ortak formu doldurmalıdır). Formu gönderdikten sonra, ortağınız talebinizi kabul etmesini isteyen bir ileti alacaktır. Kabul ettikten sonra, her iki Ulusal Destek Servisine de bilgi iletilecek ve projeniz 7 gün içinde kabul edilecek ya da reddedilecektir.

eTwinning giriş nasıl yapılır?

eTwinning oturuma katılma https://www.etwinning.net/tr/pub/index.htm adresine giriş yapınız. Sağ üst köşedeki oturum aç kaydol butonuna tıklayınız. Sisteme giriş yapınız. Sol üstte bulunan eTwinning Live butonuna tıklayınız.

eTwinning şifresi nasıl alınır?

Oturum bilgilerinizi oturum açma kutusundaki “Parolamı unuttum”a tıklayarak alabilirsiniz. Parolanızı unutmuş gibi aynı prosedürü takip edin.

eTwinning eğitimi nedir?

eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. ... eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa'daki okullar arası işbirliğini teşvik eder.

TwinSpace nasıl girilir?

Etwinning'e nasıl Girilir ? Sisteme girmek ve üye olmak için https://www.etwinning.net/ adresine gitmeliyiz. Karşınıza çıkan bu ekranda sağ üst köşedeki 'OTURUM AÇ veya KAYDOL' kısmını tıklamamız gerekiyor.

Twinspace nedir nasıl kullanılır?

-Twinspace, okulların birbirleriyle çalışmak için kullandıkları çevrimiçi bir platformdur. Sanal bir sınıf,işbirliğine dayalı bir blog,çok dilli ve güvenilir bir çalışma alanıdır. Twinspace'e Nasıl Giriş Yapabilirim ? 1- www.etwinning.net adresine gidiniz 2- Oturum aç düğmesine tıklayınız.

Twinspace ne demek?

TwinSpace, blok mantığı ile hazırlanmış, ulusal ve uluslararası projelerde ortakların işbirliği ve maksimum etkileşim içinde çalışabilecekleri interaktif bir alandır. eTwinning üyesi olan okulların 31 dilde kullanabilecekleri son derece faydalı çevrimiçi bir sınıftır.

Twinspace kaç farklı dilde hizmet vermektedir?

Twinspace 30 farklı dilde hizmet vermektedir. Twinspace'inizin İnternet üzerinde herkese nasıl göründüğüne bakın. Twinspace'in görülebilmesi için linke ihtiyaç duyulacağını unutmayın. Öğretmen Bülteni sadece öğretmenler tarafından görüntülenmektedir.

Twinspace forumlarda neler yapılır?

TwinspaceForumlar

  • Tartışma merkezi olarak ayrılmış alanlardır.
  • Buradaki gönderileri twinspace üyeleri görebilmektedir.
  • Forum oturumlarını “Öğretmen Yöneticiler” açabilir.
  • Yeni bir tartışma konusu eklenebilir ya da var olan konuya bir alt başlık açılabilir.
  • Öğretmen üyeler ve öğretmen yöneticiler oturumların altına konu başlığı açabilir.

Ulusal Destek Servisi nedir?

eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermektedir. Ülkemizde 52.

eTwinning öğretmenlerin belli konular hakkında fikir alışverişinde bulunduğu ortamların adı nedir?

eTwinning projesinin ”tartışma ve fikir paylaşım alanı” olarak tanımlayabileceğimiz “Forum” aracının proje boyunca öğretmen ve öğrenciler tarafından aktif bir şekilde kullanımı projenizin başarısı için önemlidir.

ETwinning kalite etiketi nasıl alınır?

eTwinning Live'de oturum açın Projeler bölümüne gidin Projenizi bulun ve Bir Kalite Etiketi için Başvurun üzerine tıklayın Gerekli tüm bilgilerle kutucukların tamamını doldurun ve çalışmalarınızla ilgili bulguları sunun Kalite Etiketi hak ettiğini düşündüğünüz projelerininizin her biri için yukarıda yer alan adımların ...

ETwinning nedir Ekşi?

avrupa'daki okullar icin olusturulmus bir platformdur. tum avrupa'daki ogretmenlerin bilgi paylasimini ve guvenli sanal ortamda tecrube edinmelerini amaclar. ortak egitim projeleri ve ogretim yontemlerini gelistirmek en onemli konularindandir.

eTwinning sertifikası ne işe yarar?

eTwinning'in amaçlarından biri öğretmenlerin bilgi ve iletişim teknolojileri becerilerini geliştirmek ve sınıfın günlük işleyişinin bir parçası haline getirmektir. eTwinning, her düzeyde bilgi ve iletişim teknolojileri bilgisi olanlara hitap etmektedir.

eTwinning neden üye olunur?

eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. ... eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa´da okul işbirliğini teşvik etmektedir.

eTwinning kaç hizmet puanı?

eTwinning programı kapsamında sertifikası olması demek ne demek? MEB tarafından yapılan açıklama ile birlikte 15 ek hizmet puanı, projesi Ulusal Kalite Etiketi Sertifikası almış olan öğretmenlere verilecektir. Yönetmelikte geçen sertifika kelimesi Kalite Etiketi demektir.

Hizmet puanı nasıl hesaplanır?

Hizmet puanı, öğretmenlerin atanmasında ve yer değiştirmesinde, hizmet alanlarına göre belirlenmiş bulunan puandır. Öğretmenlerin hizmet alanında çalıştıkları süreler çarpılarak hesaplanır.