İstanbul Akvaryum giriş ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. İstanbul Akvaryum giriş ücreti ne kadar?
  2. İstanbul Akvaryum metrobüsle nasıl gidilir?
  3. Kadıköyden Aqua Florya'ya nasıl gidilir?
  4. Sirkeciden florya akvaryuma nasıl gidilir?
  5. Florya Akvaryum nerede kaç lira?
  6. Istanbul Akvaryum ne zaman yapıldı?

İstanbul Akvaryum giriş ücreti ne kadar?

Akvaryum giriş ücreti yetişkin 99 TL, 2-12 yaş ve öğretmen, gazi, engelli ve 65 yaş üstüne 69 TL bilet fiyatı bulunuyor.Ziyaretçilerin maske takması zorunlu.Güncel bilet fiyatlarını ve online bilet almak için şu adresi kullanabilirsiniz.

İstanbul Akvaryum metrobüsle nasıl gidilir?

Metrobüsün "Beşyol" istasyonunda inip, köprüden Avcılar istikametinde karşıya geçin. Metrobüs köprüsünün altından geçen Florya-Metrobüs minibüsleri Aqua Florya (İstanbul Akvaryum) önünden geçiyor. 20 -30 dakika sonra buradasınız !

Kadıköyden Aqua Florya'ya nasıl gidilir?

Kadıköy'den Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Ayrılıkçeşmesi istasyonunda inip Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Florya Akvaryum durağında indiğinizde Aqua Florya Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Sirkeciden florya akvaryuma nasıl gidilir?

Marmaray ile gelmeyi tercih edecek ziyaretçilerimiz ise Kabataş'tan başlayan T1 tramvay hattı üzerindeki Sirkeci durağından Marmaray hattına geçiş yaptıktan sonra Florya Akvaryum istasyonunda iniş yapabilirler.

Florya Akvaryum nerede kaç lira?

FLORYA İSTANBUL AKVARYUM GİRİŞ BİLET ÜCRETİ 2020 NEDİR? İstanbul Akvaryum'a 2020 yılı itibari ile güncel giriş ücretleri yetişkinler için kapıdan aldığınızda 100 TL, internetten aldığınızda 70 TL, 2 yaş üzeri çocuklar, öğrenci ve öğretmenler için kapıdan aldığınızda 70 TL, internetten aldığınızda 50 TL'dir.

Istanbul Akvaryum ne zaman yapıldı?

İstanbul Akvaryum
Wikimedia | © OpenStreetMap
Açılış tarihi25 Haziran 2011
YerBakırköy, İstanbul, Türkiye
Hayvan sayısı15.000
4 satır daha