Kontv hangi şehirde?

İçindekiler:

  1. Kontv hangi şehirde?
  2. Kontv sahibi kim?
  3. Kontv Spor Gündemi saat kaçta?
  4. Kontv Ana Haber Saat Kaçta?
  5. Kontv Ismailce ne zaman?
  6. Kontv yeni bina nerede?
  7. Kon TV frekansı kaç?
  8. Prof Dr Ahmet Özer Kimdir?
  9. Kontv hangi uyduda?
  10. Ismailce Ismail Acar Kimdir?
  11. Kon TV hangi uyduda?
  12. Konya Kon TV binası nerede?
  13. Ahmet Özer siyaset bilimci kimdir?
  14. Mahmut Özer nereli?
  15. Kanal 42 frekans nedir?

Kontv hangi şehirde?

Türkiye'deki yerel kanallar listesi
İl NoKanalİl
42Kon TVKonya
52Altaş TVOrdu
52Ordu TVOrdu
53Çay TVRize
60 satır daha

Kontv sahibi kim?

Kontv, aralarında Yeni Konya Gazetesi, Konyafm, Konhaber.com,kanalon.tv, belge.com.tr, anmeg.com ve Mirajans'ın da bulunduğu yayın gruplarını içerisine alan Anadolu Medya Grup bünyesinde yer almaktadır. Kontv'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını kurulduğu günden bu yana Ahmet Özer yapmaktadır.

Kontv Spor Gündemi saat kaçta?

Her Pazartesi 20:45'de Kontv'de sizlerle Sahalardan haberler, tribünlerin heyecanı, perde arkası gelişmeler, Selahattin Akçakaya'nın sunumu ve Mustafa Durmuş'un yorumlarıyla her pazartesi 20.45'te Kontv'de…

Kontv Ana Haber Saat Kaçta?

Hafta içi her gün 19:30'da Kontv'de sizlerle Konya, Türkiye ve Dünya gündemi, hafta içi her gün ana haber bülteninde.

Kontv Ismailce ne zaman?

İsmail Acar ile İsmailce programı her pazar 21:30'da sizlerle.

Kontv yeni bina nerede?

Konya'dan yayın yapan KONTV, yapımı tamamlanan ANMEG PLAZA'ya canlı yayında taşınarak, yayınlarını burada vermeye başladı. KONTV, yeni döneme 'merhaba' dedi. Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanallarından olan KONTV, yıllardır hizmet verdiği binasından, yapımı tamamlanan ANMEG PLAZA'ya taşındı.

Kon TV frekansı kaç?

KONTV 🇹🇷 on Twitter: "YENİ FREKANS BİLGİLERİMİZ UYDU: TÜRKSAT 4A FREKANS: 12685 POLARİZASYON: YATAY / H SEMBOL: 27.500… "

Prof Dr Ahmet Özer Kimdir?

Dr. Ahmet Özer, 1960'ta Van'da doğdu. İlk, orta öğrenimini Van'da, lise eğitimini Diyarbakır'da bitirdi. 1986'da Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü'nden birincilikle mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi'nde sosyoloji alanında, ODTÜ'de ise "Bilim ve Siyaset Felsefesi" alanında olmak üzere 2 master yaptı.

Kontv hangi uyduda?

KONTV 🇹🇷 on Twitter: "YENİ FREKANS BİLGİLERİMİZ UYDU: TÜRKSAT 4A FREKANS: 12685 POLARİZASYON: YATAY / H SEMBOL: 27.500… "

Ismailce Ismail Acar Kimdir?

İsmail Acar, 1975 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. Baba tarafından Bulgaristan Muhaciri, Anne tarafından Yugoslavya Muhaciri bir aileden gelmektedir. İlk, orta ve lise öğrenimini Manisa'da tamamladı. Resmi bir kurumda elektrik teknisyeni olarak çalıştı.

Kon TV hangi uyduda?

KONTV 🇹🇷 on Twitter: "YENİ FREKANS BİLGİLERİMİZ UYDU: TÜRKSAT 4A FREKANS: 12685 POLARİZASYON: YATAY / H SEMBOL: 27.500… "

Konya Kon TV binası nerede?

KonTv, televizyon kanalları, Emirgazi Mah., Gorsel Sok., No:1, Karatay, Konya, Türkiye - Yandex Haritalar.

Ahmet Özer siyaset bilimci kimdir?

Ahmet Özer, 1960'ta Van'da doğdu. İlk, orta öğrenimini Van'da, lise eğitimini Diyarbakır'da bitirdi. 1986'da Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü'nden birincilikle mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi'nde sosyoloji alanında, ODTÜ'de ise "Bilim ve Siyaset Felsefesi" alanında olmak üzere 2 master yaptı.

Mahmut Özer nereli?

Mahmut Özer
Yerine geldiğiZiya Selçuk
Kişisel bilgiler
Doğum Tokat, Türkiye
VatandaşlığıTürkiye
6 satır daha

Kanal 42 frekans nedir?

KANAL 42 Frekans Ayarı 2021 Nedir? (Şifresiz) KANAL 42 Frekansı ayarı 12685, Sinyal oranı 27500, Polarizasyon yönü H (Horizontal) - Yatay Batı şeklinde ayarlamanız gerekiyor.