iPhone satarken nelere dikkat etmeli?

İçindekiler:

  1. iPhone satarken nelere dikkat etmeli?
  2. iPhone Sıfırlanırsa ne olur?
  3. iPhone nasıl sıfırlanır?
  4. iPhone'u satarken ne yapmalıyım?
  5. iPhone nasıl yeniden kurulur?
  6. iPhone fabrika ayarlarına dönünce iCloud silinir mi?
  7. Ana ekran yerleşimini sıfırlamak ne demek?

iPhone satarken nelere dikkat etmeli?

iPhone'u Satmadan Önce Yapılması Gerekenler
  1. 1 . Apple Watch eşlemesini kaldırın. ...
  2. 2 . iPhone'u yedekleyin. ...
  3. 3 . iCloud ve iTunes ve App Store'dan çıkış yapın. ...
  4. 4 . iPhone'umu Bul'u kapatın. ...
  5. 5 . iPhone'unuzda iMessage kaydını silin. ...
  6. 6 . iPhone tüm verileri ve ayarları silin. ...
  7. 7 . Apple ID hesabınızdan iPhone'u kaldırın. ...
  8. 8 .

iPhone Sıfırlanırsa ne olur?

Tüm Ayarları Sıfırla menüsünü seçerseniz ekran yerleşeminizden ağ ayarlarına, konum ayarlarınızdan gizlilik seçeneklerinize kadar tüm ayarlar sıfırlanır ama resim, video ve uygulamalarınız silinmez.

iPhone nasıl sıfırlanır?

Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin. Parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Parolayı sıfırlama konusuna bakın. Apple kimliği parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Apple kimliğinizi kurtarma web sitesine bakın. Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.

iPhone'u satarken ne yapmalıyım?

iPhone Telefon Satarken Verileri Yedekleme Bu yedeklemeyi iTunes ya da iCloud ile yapabilirsiniz. iCloud ile yapmak için öncelikle bir wifi ağına bağlanın ve Ayarlar sekmesine dokunun. Açılan ekranda isminizi seçin. Daha sonra iCloud sekmesine dokunun ve iCloud Yedekleme seçeneğini bulun.

iPhone nasıl yeniden kurulur?

[Aygıta] Geri Yükle'yi tıklayın. Bul uygulamasına giriş yaptıysanız Geri Yükle'yi tıklayabilmek için çıkış yapmanız gerekir. Onaylamak için tekrar Geri Yükle'yi tıklayın. Bilgisayarınız aygıtınızı siler ve en son iOS, iPadOS veya iPod yazılımını yükler.

iPhone fabrika ayarlarına dönünce iCloud silinir mi?

Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunduğunuzda, Apple Pay için eklediğiniz kredi veya banka kartlarının yanı sıra tüm fotoğraflar, kişiler, müzikler ya da diğer uygulamalar da dahil olmak üzere aygıtınız tamamen silinir. Ayrıca iCloud, iMessage, FaceTime, Game Center servisleri ve diğer servisler de kapatılır.

Ana ekran yerleşimini sıfırlamak ne demek?

Ana Ekran Yerleşimini Sıfırla: Yerleşik uygulamaları ana ekranda özgün yerleşimlerine döndürür. Konum ve Gizliliği Sıfırla: Konum servisleri ve gizlilik ayarlarını saptanmışlarına sıfırlar.