Almanya'da PTT var mı?

İçindekiler:

  1. Almanya'da PTT var mı?
  2. PTT Yurtdışı kargo kilosu ne kadar?
  3. PTT kargo Yurtdışı kaç günde gider?
  4. PTT Almanya kargo gönderiyor mu?
  5. Mektubum nerede PTT?

Almanya'da PTT var mı?

Almanya'dan PTT kargo ile kargo gönderim yapılabileceğini söylemek mümkün. ... Havayolu ya da karayolu üzerinden Almanya'dan Türkiye'ye farklı kargolar gönderilebilmektedir. Bir devlet kurumu olarak ayrı bir güven sağlayan PTT Kargo, kaliteli ve güvenli gönderi hizmeti sağlıyor.

PTT Yurtdışı kargo kilosu ne kadar?

PTT YURTDIŞI ÜCRET HESAPLAMA PTT yurt dışı kargo Almanya servisinde TURPEX alanından yapılan araştırmaya göre, PTT kargo yurtdışı fiyatları aşağıdaki gibi; 0.5 kg: 91.50 TL. TL. TL.

PTT kargo Yurtdışı kaç günde gider?

Ülkemiz kabul yurtdışı varışlı gönderiler postaya verildiği merkezin yurtdışı alıp verme merkezimize olan uzaklığına ve tercih edilecek yollama şekline (yüzey veya uçak) göre en geç üç(3) gün içerisinde varış ülkelerine sevk edilmekte ve teslim süresi varış posta idaresinin teslim standartına göre deşiklik arz etmekte ...

PTT Almanya kargo gönderiyor mu?

Tüm dünya ülkelerine göndericinin isteğine bağlı olarak ulaşım imkanı sağlayan PTT kargo, bu konuda Almanya üzerinden oldukça geniş bir ağ ile çalışmaktadır. ... Kargonun ağırlığına ve hacmi ile beraber diğer unsurlara bağlı olarak farklı ücretler üzerinden, Almanya'dan PTT kargo ile gönderim sağlanabilir.

Mektubum nerede PTT?

PTT mektup sorgulama yapabilmek için www.gonderitakip.ptt.gov.tr adresi üzerinde 13 haneli barkod numarasının yazılması gerekmektedir. Yazılan numara ile arama yapıldığında tıpkı kargo takibi gibi mektup takibi de yapılabilmektedir.