Turkcell yalın internet nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell yalın internet nedir?
  2. Telefonsuz ADSL ne demek?
  3. Limitsiz Yalın ADSL nedir?
  4. Yalın internet paketi ne demek?
  5. Türk Telekom THK lı abone ne demek?
  6. Türknet telefon şart mı?
  7. Türk Telekom nDSL nedir?
  8. nDSL devre nedir?
  9. PSTN telefon hizmeti nedir Türk Telekom?

Turkcell yalın internet nedir?

Yalın internet, telefon aboneliği yapmadan internet hizmeti almanızı sağlar. nDSL olarak da adlandırılan bu hizmeti birçok internet firması sunar. Yalın adsl ve fiber paketleri, yüksek hızda internet erişimi sağlarken sabit telefon kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırır.

Telefonsuz ADSL ne demek?

Yalın ADSL , telefon hattı gereksimi olmadan kullanılabilen ADSL dir. Tüketiciler tarafından telefonsuz ADSL olarak bilinmektedir. Telefonsuz ADSL de telefon hattı mecburiyeti olmasa da fiziki bir hattın olması gerekiyor.

Limitsiz Yalın ADSL nedir?

Naked Digital Subscriber Line sözcüklerinin baş harflerinden oluşan nDSL (Yalın DSL) servisi, DSL genisbant hizmeti ile Sabit telefon hizmeti arasındaki bağlantıyı kaldıran bir servistir. ... Telefon hattı ücreti olmadan, sadece Yalın İnternet Aylık Erişim Ücreti ödenerek internet paketlerinden faydalanılabilir.

Yalın internet paketi ne demek?

Yalın internet, sabit hat bağlatmanıza gerek kalmadan yani telefon hattı bağlatmanıza gerek olmadan internet erişimi bağlantısını sağlamaya denir. Kısacası yalın internet, sadece internet bağlantısı olan hizmet seçeneğidir.

Türk Telekom THK lı abone ne demek?

Toptan Hat Kiralama (THK), Türk Telekom ile Arabağlantı sözleşmesi imzalamış İşletmecilere, müşterilerine sunulmak üzere, taşıyıcı ön seçimi kapsamında Türk Telekom santrali coğrafi numaraları üzerinden hizmet türü PSTN için alt hizmet türü PSTN, PSTN-ISDN BA (TT dijital ikili hat) ve ISDN PA- ISDN PA (TT dijital çoklu ...

Türknet telefon şart mı?

Artık yalın (sadece) internet hizmeti alarak, kullanmadığınız telefona para vermek zorunda kalmayın! Üstelik hangi altyapıda olduğunuzun bir önemi yok. Dileyen herkes telefonsuz internet hizmetimizden faydalanabilir.

Türk Telekom nDSL nedir?

Naked Digital Subscriber Line sözcüklerinin baş harflerinden oluşan nDSL (Yalın DSL) servisi, DSL genisbant hizmeti ile Sabit telefon hizmeti arasındaki bağlantıyı kaldıran bir servistir. Böylece abone mevcut telefon aboneliği olmadan DSL (internet erişimi) bağlantısına sahip olabilir.

nDSL devre nedir?

Yalın internet, sabit hat bağlatmanıza gerek kalmadan yani telefon hattı bağlatmanıza gerek olmadan internet erişimi bağlantısını sağlamaya denir. ... Ama artık nDSL (Naked Digital Subscriber Line) sayesinde genişbant hizmeti ile telefon arasındaki bağlantı kaldırılabiliyor.

PSTN telefon hizmeti nedir Türk Telekom?

PSTN, dünya genelinde kullanılan devre aktarmalı telefon ağıdır. Başlangıçta sabit analog telefon şebekesi olarak kurulan bu ağ günümüzde neredeyse tamamen sayısal(dijital)dır ve sabit telefonların yanı sıra mobil telefon hatlarını da içermektedir.