Makarnaya fesleğen koyulur mu?

İçindekiler:

  1. Makarnaya fesleğen koyulur mu?
  2. Kent Boringer fesleğen nasıl kullanılır?
  3. Kuru fesleğen nerede kullanılır?
  4. Fesleğenli makarna nasıl oluyor?
  5. Lezzet Küpü nedir?
  6. Topping Sos nasıl kullanılır?
  7. Kuru fesleğen nelere katılır?
  8. Fesleğen kurusu nasıl kullanılır?
  9. Makarnaya Reyhan konulur mu?

Makarnaya fesleğen koyulur mu?

Makarnaları soğuk sudan geçirmeyin ve suyunu süzdükten sonra tekrar tencereye koyarak içine hazırladığınız fesleğen sosunu ilave edin. İki tahta kaşığın yardımıyla makarnaları ezmeden, sosla iyice karışmasını sağlamak için dikkatlice karıştırın. Sıcak olarak servise sunun.

Kent Boringer fesleğen nasıl kullanılır?

Doğal sebzelerden üretilen Kent Boringer Lezzet Küpleri'ni, ızgara et ve balık,makarna, pizza, pilav, salata, yoğurt ve soslara arzu edildiği miktarda ufalayarak serpebilirsiniz. Fesleğenli lezzet küpleriyle yiyeceklerinizi daha lezzetli hale getirebilirsiniz. Paketi serin,kuru ve kokusuz ortamda saklamanızı öneririz.

Kuru fesleğen nerede kullanılır?

Kuru fesleğen en çok kırmızı ve beyaz et yemeklerinde kullanılır. Et, fesleğenle marine edildikten sonra daha lezzetli bir hale gelir. Bunun dışında ana yemeklerde ve sos yapımında sık sık tercih edilir. Domates sosuna az miktarda eklenen fesleğen, Akdeniz esintilerini mutfağınıza taşır.

Fesleğenli makarna nasıl oluyor?

Sarımsakları ekleyip soteleyin. 1 kepçe makarnanın suyundan ekledikten sonra süzdürdüğünüz makarnayı ekleyin. 1 kepçe makarna suyu daha ekledikten sonra parmesan peynirini ekleyip karıştırın. Sona aşamada doğranmış veya yaprak halindeki fesleğenleri makarnanın içerisine ekleyip ocaktan alın ve servis edin.

Lezzet Küpü nedir?

Çevre dostu polietilenden üretilen ve gıda ile temasa uygunluğu onaylanmış COOK Lezzet Küpü, katkısız ve taze gıdaları; dondurarak saklamanıza yardımcı olacak 125 ml. gözlere sahip bir üründür. Türkiye'de ilk defa üretilen COOK Lezzet Küpü, temiz ve hijyenik olup, dondurucunuzda yer kazanmanızı sağlar.

Topping Sos nasıl kullanılır?

Kullanım Alanları : Dondurmalarda, kuplarda, pastalarda, meyveli yoğurtlarda, kahvaltılarda gevreklerinde, jölelerde, keklerde ve banket süslemelerinde arzu edilen her yerde sos olarak istenilen miktarda kullanılır. Kallanım Şekli : Mamül üzerine arzu edilen miktarda ürün direkt olarak dökülerek servis yapılır.

Kuru fesleğen nelere katılır?

Kuru fesleğen en çok kırmızı ve beyaz et yemeklerinde kullanılır. Et, fesleğenle marine edildikten sonra daha lezzetli bir hale gelir. Bunun dışında ana yemeklerde ve sos yapımında sık sık tercih edilir. Domates sosuna az miktarda eklenen fesleğen, Akdeniz esintilerini mutfağınıza taşır.

Fesleğen kurusu nasıl kullanılır?

Kaynar suyun içerisine bir yemek kaşığı kurutulmuş fesleğen ve kurutulmuş nane ekleyin. Bir kez karıştırdıktan sonra ocağın altını kapatın ve 10 dakika demlenmesini bekleyin. İçerisine 2-3 damla limon suyu ekleyerek içebilirsiniz. Sinüs ve burun tıkanıklığı durumunda çayı içmek yerine buharını koklayın.

Makarnaya Reyhan konulur mu?

Zeytinyağını tavada ısıtıp sarımsak ve biberi katıp saydamlasana kadar pisiriyoruz. Domatesi ve reyhanı ilave edip kaynatıyoruz. Makarnayı geniş bir tencerede haşlayıp suyunu süzüyoruz dibinde bir kepçe kadar su bırakıp hazırlaldığımız sosa boşaltıyoruz. 5 dakika sosla birlikte pişirip servis tabaklarına alıyoruz.