5 sınıf takdir teşekkür kaç puanla alınır?

İçindekiler:

  1. 5 sınıf takdir teşekkür kaç puanla alınır?
  2. 5 sınıfta teşekkür nasıl alınır?
  3. 5 sınıfta takdir var mı?
  4. Ortaokul Karne notu nasıl hesaplanır?
  5. 9 sınıf takdir teşekkür kaç puanla alınır?
  6. Lisede ortalama kaç olursa takdir alınır?
  7. Takdir ve Teşekkür hesaplama nasıl yapılır?
  8. Lisede takdir almak için ders notları nasıl olmalı?

5 sınıf takdir teşekkür kaç puanla alınır?

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

5 sınıfta teşekkür nasıl alınır?

Ortaöğretimde 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00-84.99 arasında olursa Teşekkür belgesi almaya hak kazanır, aksi halde bu şartlartdan biri bile sağlanmaz ise belge ...

5 sınıfta takdir var mı?

5. Sınıf öğrencilerinden ortalama puanı 70.00 - 84.99 arasında olanlar "Teşekkür Belgesi", 85.00 puan üzeri olanlar ise takdirname almaya hak kazanmaktadır.

Ortaokul Karne notu nasıl hesaplanır?

Ders ortalamalarına göre yapılan karne notu belirli kurallara göre yapılmaktadır....
  1. Genel tüm dönemlerde elde ettiği ağırlıklı krediler toplamının toplam ders kredisine bölünmesiyle hesaplanır.
  2. Her dersin kredi sayısı ile o derste alınan notun başarı puanının çarpılması sonucu ağırlıklı krediler toplamı elde edilir.
Daha fazla öğe...

9 sınıf takdir teşekkür kaç puanla alınır?

9. Sınıf öğrencilerinden ortalama puanı 70.00 - 84.99 arasında olanlar "Teşekkür Belgesi", 85.00 puan üzeri olanlar ise takdirname almaya hak kazanmaktadır.

Lisede ortalama kaç olursa takdir alınır?

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

Takdir ve Teşekkür hesaplama nasıl yapılır?

Toplanan not ortalaması o dönem kaç ders alındıysa ona bölünür, öğrenciler bu şekilde karne not ortalamasını öğrenmiş olur ve çıkan sonuca göre 70,00-84,99 arasında ise teşekkür, 85,00 ve daha yukarı olanlar takdir belgesi alır.

Lisede takdir almak için ders notları nasıl olmalı?

Lisede takdir almak için dönem ortalaması en az 85 üzeri ve derslerden herbirinin en az 50 puan üstü başarıya sahip olmak gerekiyor. Gereken dönem ortalaması tutturulsa dahi bir ders notu ortalaması 49 ise takdir belgesi verilmez. Zaten mantıken takdirlik bir öğrencinin de herhangi bir dersinin zayıf olması beklenemez.