Garanti kredi kartı borcu taksitlendirme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Garanti kredi kartı borcu taksitlendirme nasıl yapılır?
  2. Bonus Kart taksit nasıl yapılır?
  3. Kredi kartına altın taksit yapılıyor mu?
  4. Kuyumcular kaç taksit yapıyor?
  5. Altına kredi kartına kaç taksit yapılıyor?
  6. Çeyrek altın kredi kartına kaç taksit?

Garanti kredi kartı borcu taksitlendirme nasıl yapılır?

Bunun için işlem anında size SMS geldiyse SMS ile hemen başvurabilir, ya da işlemleriniz henüz ekstrelenmeden 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi , Garanti BBVA Şubelerinden veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'nda kredi kartları adımının altından İşlem Taksitlendir'e başvurabilirsiniz.

Bonus Kart taksit nasıl yapılır?

4 numaralı Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçerek peşin ödeme yapmak zorunda kaldığınız işlemleri taksitlendirme talebinde bulunabilirsiniz. Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, BonusFlaş ve Garanti BBVA Mobil üzerinden de kredi kartı taksitlendirme işlemine başvurabilirsiniz.

Kredi kartına altın taksit yapılıyor mu?

BDDK'dan yapılan açıklamaya göre, kredi kartlarında taksitlendirme sürelerinin, basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda 6 aydan 3 aya, mobilya ve elektrikli eşya alımlarında 12 aydan 9 aya indirilmesine karar verildi.

Kuyumcular kaç taksit yapıyor?

Son düzenlemenin ardından basılı ve külçe halinde olmayan tüm altınlar için taksitlendirme 8 aya kadar çıktı. Alınan kararlara göre taksitlendirmenin en maksimum seviyesi 12'dir. Bazı kuyumcular taksit yapmaya yanaşmayabilirler.

Altına kredi kartına kaç taksit yapılıyor?

Kredi kartı ile altın olmak yasal olarak mümkündür. Külçe ve basılı altın olmadığı müddetçe 8 aya kadar vadelendirme olanağı da vardır. Bazı kuyumcular taksitlendirmeye yanaşmasalar bile banka tarafından tüketicilere 3 taksit imkânı verilmektedir.

Çeyrek altın kredi kartına kaç taksit?

Kredi kartı ile ödemelerde (sarrafiye* ve ziynet ürünleri hariç) pırlanta, elmas ve altın takı alışverişlerinizde 8 taksit imkanından faydalanabilirsiniz. BDDK mevzuatı gereği külçe altın ve ziynet/sarrafiye* altın alışverişlerinizde taksit uygulanmamaktadır, bu ürün grubunda banka komisyon oranı söz konusu olabilir.