KeyTweak nedir?

İçindekiler:

  1. KeyTweak nedir?
  2. Ctrl A kısayolu nedir?
  3. Keytweak ne işe yarar?
  4. Farklı Kaydet hangi tuş kullanılır?
  5. Kısayol Tuşları nasıl açılır?
  6. SharpKeys nasıl kullanılır?

KeyTweak nedir?

KeyTweak, klavyenizi yeniden düzenlemenizi, tuşların görevlerini dilediğiniz biçimde değiştirmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır. Kullanımı oldukça kolay olan program ile 1'den 126'a kadar tüm tuşları görür ve değiştirmek istediğiniz tuşu seçip, ona yeni görevini tanıtırsınız.

Ctrl A kısayolu nedir?

Ctrl + A klavye kısayolu ne işe yarıyor? Bu kısayol, veri tabanımızdaki 481 program tarafından kullanılıyor. Kısayolun genel açıklaması: Bir listedeki veya öğe grubundaki tüm öğeleri seçer.

Keytweak ne işe yarar?

Keytweak sistemi, klavyeniz bozuksa ve bazı tuşlar artık çalışmıyorsa size yardımcı olacaktır. Bu, zekice çalışan ücretsiz bir programdır, böylece klavyenizi yeniden programlamaya ihtiyacınız varsa, bu programdan başka bir yere bakmanıza gerek yoktur.

Farklı Kaydet hangi tuş kullanılır?

Farklı kaydet kısayolu olarak da bilinen bu kombinasyonu bir dosyayı farklı bir şekilde ve isimle kaydetmek istiyorsanız kullanabilirsiniz. Bulunduğunuz dosyada CTRL, Shift ve S tuşlarına birlikte basarak farklı kaydet kısayolu kullanmış olursunuz.

Kısayol Tuşları nasıl açılır?

Denetim Masası 'nda erişilebilirlik seçenekleri 'ne çift tıklayın. Klavye sekmesini tıklatın, süzme tuşları bölümünde ayarlar 'ı tıklatın ve ardından seçmek için kısayol kullan 'ı tıklatın. Tamam 'a ve ardından yeniden Tamam 'a tıklayın.

SharpKeys nasıl kullanılır?

Klavyenizdeki tuşları düzenleyin (SharpKeys)
  1. Sayfa sonundaki linkten SharpKeys isimi yazılımı indirin , ardından zipten çıkartıp çalıştırın. ...
  2. Add New Key Mapping ekranı karşınıza gelecektir. ...
  3. Ok butonuna bastığımızda, Seçimimiz/Seçimlerimiz ilk ekrana ilave edilecektir.
Daha fazla öğe...