Türk Telekom ev interneti fatura ödenmezse ne olur?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom ev interneti fatura ödenmezse ne olur?
  2. Telefon faturasını geç ödersem ne olur?
  3. Kaç ay fatura ödenmezse internet kesilir?
  4. Türk Telekom fatura ödeme tarihi nasıl öğrenilir?
  5. Telefon faturası 1 ay ödenmezse ne olur?
  6. Türk Telekom gecikme faizi ne kadar?
  7. Cep telefon faturası kaç ay ödenmezse kesilir?
  8. Ttnet kac faturada kesilir 2020?

Türk Telekom ev interneti fatura ödenmezse ne olur?

Faturanızın son ödeme tarihi geçtiği halde ödenmemesi durumunda internet hizmetinizin erişimi kullanıma kısıtlanabilir ya da durdurulabilir. Kısıtlama/durdurma işleminden önce aboneye bilgilendirme yapılmaktadır. Erişimin kullanıma kısıtlanması halinde mevcut tarifeniz üzerinden faturalandırma devam eder.

Telefon faturasını geç ödersem ne olur?

Son ödeme tarihinden itibaren 1 haftalık ek süre tanınarak faturanın ödenmesi beklenir. Yani hattınızın son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta arama yada sms görüşmesine kapanmaz. Sadece geç ödemeye bağlı olarak %2,5 faiz uygulanır.

Kaç ay fatura ödenmezse internet kesilir?

Son ödeme tarihi geçen ve verilen ek 1 haftalık süre içerisinde her hangi bir ödeme yapılmaması durumda hattınız kısıtlama alır ve en geç 3 gün içerisinde ödeme yapmanız beklenir. Halen ödeme yapmamanız halinde artık sizi arayanlar size ulaşamaz ve bu hat geçici olarak servis dışıdır uyarısı verir.

Türk Telekom fatura ödeme tarihi nasıl öğrenilir?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Telefon faturası 1 ay ödenmezse ne olur?

Hattınız tamamen kapandıktan sonra 1 ay içerisinde hattın borcu ödemezseniz hat iptal olur ve icralık olursunuz. Yüksek fatura borcu, avukatlık ücreti ve varsa kampanya indirimleri size borç olarak çıkarılır.

Türk Telekom gecikme faizi ne kadar?

Ocak 2020 fatura dönemi itibari ile son ödeme tarihi geçmiş faturalara, gecikme faizi son ödeme tarihinden itibaren aylık %1,6 oranında, günlük %0,0533 oranında uygulanacaktır.

Cep telefon faturası kaç ay ödenmezse kesilir?

Son ödeme tarihi geçen fatura 5 gün daha açık kalır. Eğer borcunuzu 5 gün içerisinde ödemezseniz hattınız giden aramalara kapatılır ve size 3 gün daha ek süre verilir. 3 Gün içerisinde borç ödenmediğinde hattınız gelen aramalara kapatılır ve sizi arayanlar size ulaşamazlar.

Ttnet kac faturada kesilir 2020?

Hattın kapatılarak erişimin kısıtlanması nedir? Son Ödeme Tarih'ine (SÖT) kadar ödenmemiş 2 adet fatura oluşması durumunda, 2. ödenmemiş faturanın SÖT'ünü takip eden dönemde hattınız kapatılarak erişiminiz kısıtlamaya alınır.