BİMcell almak için ne gerekli?

İçindekiler:

  1. BİMcell almak için ne gerekli?
  2. Türk Telekom'dan bimcell'e geçilir mi?
  3. Bimcell hattım açılmadı ne yapmalıyım?
  4. BİMcell yeni hat hediyesi nasıl yapılır?
  5. BİMcell'de sil süpür kampanyası var mi?
  6. BİMcell hediye internet nasıl kazanılır?

BİMcell almak için ne gerekli?

BİMcell. BİMcell'e abone olmak için hangi evraklar gereklidir? Kimlik fotokopiniz ile en yakın BİM mağazasına uğrayınız, ilgili formları doldurup simkartınızı alınız. BİMcell Bireysel Abonelik Sözleşmesi için tıklayınız.

Türk Telekom'dan bimcell'e geçilir mi?

Türk Telekom faturalıdan Bimcell'e geçiş Türk Telekom faturalı hattan direk olarak Bimcell'e geçiş yaparsanız eğer Türk Telekom faturanızdan 20 lira faturasız hatta geçiş parası almaktadır. Bu 20 lirayı bimcell hattınıza yüklüyor fakat 20 lira ile paket almak mümkün olmuyor. Geçiş yaparken bir kaybınız olmuyor.

Bimcell hattım açılmadı ne yapmalıyım?

Bimcell hattım açılmadı Bimcell hat aldınız ve bir hafta beklemenize rağmen hala hattınız açılmadı bunun için yapmanız gerekler; Bimcell müşteri hizmetlerini 4 numaralı hattan arayabilirsiniz. Bir diğer seçenek ise bimcell.com.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

BİMcell yeni hat hediyesi nasıl yapılır?

BİMcell. BİMcell'den yeni hat alan abonelere özel HEDİYE 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet fırsatı! Hattınız aktif olduktan sonra, 30 gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551'e gönderebilirsiniz!

BİMcell'de sil süpür kampanyası var mi?

Kampanyaya kayıt gerekmemektedir. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. ... Kampanyadan BİMcell faturasız bireysel müşteriler yararlanabilir.

BİMcell hediye internet nasıl kazanılır?

HEDİYE! “Bimcell Festival” yazıp 4551'e gönderin; her tek seferde, 40TL yüklemenizde 2GB cepten internet, 50TL ve üzeri yüklemenizde 5GB cepten internet kazanın! HEDİYE! Hattınız aktif olduktan sonra, 30 Gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551'e gönderebilirsiniz!