CTE Genel Müdürü kim oldu?

İçindekiler:

  1. CTE Genel Müdürü kim oldu?
  2. CTE Genel Müdür Yardımcıları kim?
  3. CTE Sağlık Daire Başkanı kimdir?
  4. CTE Namık Kemal Varol kimdir?
  5. Adalet Bakan yardımcıları kimlerdir?
  6. CTE Genel Müdürü Yunus Alkaç kimdir?
  7. Yılmaz Çiftçi nereli?
  8. Yunus Alkaç kimdir?
  9. Namık Kemal Varol nereli?
  10. Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan kimdir?
  11. Adalet Bakan Yardımcısı Hasan Yılmaz kim?
  12. Yunus Alkaç hâkim nereli?
  13. CTE Müdürü kim?
  14. Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü kim?
  15. Günay Albayrak Kimdir?
  16. Abdullah Çıtlak nereli?
  17. Kemal Varol kaç yaşında?

CTE Genel Müdürü kim oldu?

Hakim Yılmaz Çiftçi bir süredir Ceza ve Tevkifevleri (CTE) Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Adalet Bakanlığı CTE Genel Müdürü görevine Giresun Şebinkarahisarlı hakim Yılmaz Çiftçi atandı.

CTE Genel Müdür Yardımcıları kim?

Genel Müdür Yardımcılarımız Fatih Muşmal, Abdullah Çıtlak ve Tetkik Hâkimleri Dilek Atay, Yusuf Soner Çiftçioğlu, Sabri Bayar, Ahmet Ünal ve Nuri Şahan ile birlikte, Afyon E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu, Emirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumu, Bolvadin C Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile Denetimli Serbestlik ...

CTE Sağlık Daire Başkanı kimdir?

Sağlık Daire Başkanı Dr. Mustafa Burak Açoğlu Ceza İnfaz Kurumlarında İncelemelerde Bulundu.

CTE Namık Kemal Varol kimdir?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcılığına atanan ÇITLAK evli ve bir çocuk babası. Namık Kemal VAROL Kimdir ? 08.10.1973 Tokat/Erbaa doğumlu. 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. ... Görevine Ceza ve Tevkifevleri Ankara Personel Eğitim Merkezi Başkanı olarak devam etmektedir.

Adalet Bakan yardımcıları kimlerdir?

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALET BAKANLIĞI
Bakanlık Makamı
Bakan Yardımcıları Makamı
Zekeriya BİRKANBakan Yardımcısı
Uğurhan KUŞBakan Yardımcısı
Hasan YILMAZBakan Yardımcısı
60 satır daha

CTE Genel Müdürü Yunus Alkaç kimdir?

Yeni Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürümüz Yunus ALKAÇ Kimdir ? 1969 yılında Sivas'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas'ta tamamladı. 1988 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1992 yılında mezun oldu.

Yılmaz Çiftçi nereli?

Yılmaz ÇİFTCİ (Komisyon Başkanı) 1971 yılında Giresun/Şebinkarahisar'da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğreniminden sonra 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Yunus Alkaç kimdir?

Yeni Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürümüz Yunus ALKAÇ Kimdir ? 1969 yılında Sivas'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas'ta tamamladı. 1988 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1992 yılında mezun oldu.

Namık Kemal Varol nereli?

Kemal Varol, 1977 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir.

Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan kimdir?

1967 yılında Trabzon'da doğan Zekeriya Birkan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra serbest avukat olarak çalıştı. ... 25. ve 26. dönemlerde AK Parti Bursa Milletvekilli olan Birkan, 08.07.2019 tarihinde Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı. Zekeriya Birkan, evli ve üç çocuk babasıdır.

Adalet Bakan Yardımcısı Hasan Yılmaz kim?

Hasan YILMAZ - Bakan Yardımcısı 1996 yılında Ankara Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Cumhuriyet Savcısı ve Başsavcı Vekili olarak farklı illerde görev yaptıktan sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili iken 16.10.2020 tarihinde Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı. Hasan YILMAZ evli ve dört çocuk babasıdır.

Yunus Alkaç hâkim nereli?

Yunus Alkaç, 1969 senesinde Sivas'ta dünyaya geldi. Yunus Alkaç, ilk, orta ve lise eğitimini memleketi Sivas'ta gördü. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine 1988 senesinde başladı ve 1992 yılında bitirdi. Avukatlık stajını tamamladıktan sonra, 1994 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İ.

CTE Müdürü kim?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü
CTE
BağlılığıTürkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı
AdresHacıbayram Mah., Agah Efendi Sk. No:70/1, 06050 Altındağ, Ankara, Türkiye
Personel sayısı70.736 (Eylül 2021 itibariyle)
Yönetici(ler)Yunus ALKAÇ, Genel müdür
6 satır daha

Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü kim?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz, Sincan Kampüs Ceza İnfaz Kurumlarında Yapımı Devam Eden Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İnşaatında İncelemelerde Bulundu.

Günay Albayrak Kimdir?

19 yılları arasında Ceza İşleri Genel Müdürlüğünde sırasıyla Tetkik Hâkimi, Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 15 tarihinden itibaren Adlî Sicil ve İstatistik Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk annesi olup, ingilizce bilmektedir.

Abdullah Çıtlak nereli?

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Çıtlaklı mahallesinde 1982 yılında dünyaya geldi. İlkokul, Ortaokul ve Lise'yi Beşikdüzü'nde okudu, Konya Hukuk Fakültesinden mezun olan Abdullah Çıtlak Kütahya Domaniç, Erzincan Çayırlı Ankara Kahramankazan, Ankara Batı ve Ankara Savcılığı görevlerini yürüttü.

Kemal Varol kaç yaşında?

44 yaşında (1977) Kemal Varol/Yaş