Turizm şirketleri nasıl şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Turizm şirketleri nasıl şikayet edilir?
  2. Alo 176 nerenin numarası?
  3. Otel nasıl şikayet edilir?
  4. Türsab nereye şikâyet edilir?
  5. 1618 sayılı Seyahat Acentaları Birliği Kanunu Nedir?
  6. Kaçak pansiyon nereye şikâyet edilir?
  7. Pis Otel nereye şikâyet edilir?
  8. Türsab ne iş yapar?
  9. Seyahat acentaları yasaktan muaf mı?
  10. Seyahat Acentaları Birliği Kanunu Nedir?
  11. 184 nasıl ulaşabilirim?

Turizm şirketleri nasıl şikayet edilir?

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı İletişim Merkezi ALO 176 | TÜRSAB.

Alo 176 nerenin numarası?

Kültür ve Turizm Bakanlığı İletişim Merkezi Alo 176, vatandaşlarımız ile yerli ve yabancı turistlerin Bakanlığımızla ilgili her türlü bilgi, öneri ve şikayetlerine cevap veriyor.

Otel nasıl şikayet edilir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın başlattığı uygulama ile 40 milyona yaklaşan yerli ve yabancı turist, şikâyet ve önerilerine cevap alabiliyor.

Türsab nereye şikâyet edilir?

Seyahat Acentası ile ilgili şikayetimi nereye iletebilirim? Seyahat Acentası ile ilgili şikayetinizi mail üzerinden yapmak isterseniz tuketici@tursab.org.tr mail adresini kullanabilir veya posta adresimiz olan Dikilitaş Mahallesi, Aşık Kerem Sokak, No:40, Fulya/Beşiktaş, İSTANBUL adresine iletebilirsiniz.

1618 sayılı Seyahat Acentaları Birliği Kanunu Nedir?

Madde 1- 92 tarih ve 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na göre hazırlanan bu Yönetmeliğin amacı; seyahat acentalarının kuruluşunda uygulanacak esaslar ile seyahat acentalığı mesleğini ve hizmetlerini Kanunun belirlediği esaslar doğrultusunda düzenlemektir.

Kaçak pansiyon nereye şikâyet edilir?

Alo 174 İhbar ve Şikayet.

Pis Otel nereye şikâyet edilir?

Turistle bu bakanlığa şikâyet ve önerilerine sunuyorlar, cevap alabiliyor. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre oluşturulan iletişim merkezinde, www.alo176.gov.tr web adresinden ya da “176” çağrı merkezinden 7/24 “Canlı Destek” ve “Başvuru Sorgulama” hizmetleri veriliyor.

Türsab ne iş yapar?

TÜRSAB'ın amacı, seyahat acentalığı mesleğinin ve faaliyet alanının temeli olan Türk Turizm sektörünün gelişimine katkıda bulunmaktır. ... TÜRSAB, hem yönetim hem de denetim görevi üstlenerek seyahat acentalarının belli bir hizmet kalitesinde hizmet vermesini sağlamaktadır.

Seyahat acentaları yasaktan muaf mı?

TURSAPNET tarafından, pazar 01.30'da yayınlanan izin prosedürüne ilişkin genelge, dün İçişleri Bakanlığı web sitesinde yayınlanmıştır. Özetle, Seyahat acentası mensupları, görev belgesi ve eklerini yanlarında taşımaları ve gerektiğinde beyan etmeleri halinde, sokağa çıkma yasağından muaf tutulacaklardır.

Seyahat Acentaları Birliği Kanunu Nedir?

Türkiye Seyahat Acenteları Birliği, kısa adıyla TÜRSAB, tarihinde yürürlüğe giren 1618 sayılı kanun ile kurulmuş, seyahat acentelarının kuruluş işlemlerinden itibaren tüm işlemlerinde yetkili kurumdur.

184 nasıl ulaşabilirim?

ALO 184 hattını telefonla arayarak başvuruda bulunacaktır.