Abant kaç km Bolu?

İçindekiler:

  1. Abant kaç km Bolu?
  2. Istanbul Bolu otobüs ile kaç saat?
  3. Istanbul Bolu Abant arası kaç km?
  4. Istanbul Yedigöller arası kaç saat?
  5. Sarot Termal Abant arası kaç km?
  6. Istanbul Bolu nasıl gidilir?
  7. Esenler Otogar Bolu kac saat?
  8. Bolu merkezden Abant gölüne nasıl gidilir?
  9. Bolu merkezden Abanta nasıl gidilir?
  10. Yedigöller güzel mi?
  11. Boluya hangi yoldan gidilir?
  12. Bolu istanbul otobüs bileti ne kadar?
  13. Boludan Abant gölüne nasıl gidilir?
  14. Bolu otogardan yedigöllere nasıl gidilir?
  15. Bolu terminalden Abant gölüne nasıl gidilir?

Abant kaç km Bolu?

2 km Abant Gölü/Uzunluk

Istanbul Bolu otobüs ile kaç saat?

İstanbul - Bolu arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 4 saat 41 dakika sürmektedir.

Istanbul Bolu Abant arası kaç km?

İstanbul Abant arası mesafe 277 kilometre olup, araçla ortalama 4 saat 15 dakika sürmektedir. Kocaeli Abant arası mesafe 187 kilometre olup, araçla ortalama 2 saat 30 dakika sürmektedir. Ankara Abant arası mesafe 228 kilometre olup, araçla ortalama 3 saat sürmektedir.

Istanbul Yedigöller arası kaç saat?

İstanbul Yedigöller arası mesafe yaklaşık olarak 310 km olup, yolların uygunsuzluğu yüzünden 4-5 saat kadar sürebilir.

Sarot Termal Abant arası kaç km?

Abant Merkezine Mesafe: 30 km. Havaalanına Mesafe: 200 km.

Istanbul Bolu nasıl gidilir?

İstanbul'dan Bolu'ya kendi aracı ile gelenler Anadolu ve Avrupa Yakasından bağlantı yollarını kullanarak Barbaros Bulvarı istikametinde E80 otoyoluna girmeliler. Anadolu Otoyolu Bolu Batı Bağlantısı yönünde devam ederek Düzce sapağından sonra TEM'den devam ederek şehre ulaşırlar. Toplam 266 km yol gidilir.

Esenler Otogar Bolu kac saat?

Esenler - Bolu arası otobüs yolculuğu ortalama 4sa 39dk sürmektedir.

Bolu merkezden Abant gölüne nasıl gidilir?

Bolu otogardan bolu merkeze gidin servisle. "Merkez Duraklarının ikincisi"nde inin servisten.Büfeden "Bolu Kart" alın,5 lira kart ücreti,15 lirada yükleseniz içine yeter. O kartla "22" nolu abant otobüsüne bineceksiniz o sizi 40 dk gibi bi sürede oraya götürecek.

Bolu merkezden Abanta nasıl gidilir?

Bolu kent merkezine ulaştıktan sonra Abant'a Otogar'dan taksi ya da dolmuşla gidilebiliyor. Bolu otobüs bileti seçeneklerine göz atın. Abant'a özel araçla ulaşım için Ankara-İstanbul Karayolu kullanılıyor. Bolu Dağı'nın çıkışında Abant yol ayrımındaki tabelalar sizi Abant'a ulaştırıyor.

Yedigöller güzel mi?

Evet Yedigöller… Tek kelimeyle görülmeye değer cennetten bir köşe. Asıl son baharları gidilmesi gereken görülmesi gereken bir yer olsada bu aylarda serinliğinden havasından ötürü ayrı bir güzel. Her mevsim apayrı bir renk tonu renk cümbüşü insanı büyülüyor.

Boluya hangi yoldan gidilir?

Bolu'ya Özel Araç ile Ulaşım Anadolu Otoyolu/O-4/E80 üzerinden ulaşım sağlanmaktadır. Ankara'dan hareketle ulaşımda mesafe 187 km olup, yolculuk özel araçla 2 saatte tamamlanabilmektedir. Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden ulaşım sağlanmaktadır.

Bolu istanbul otobüs bileti ne kadar?

En ucuz Bolu - İstanbul otobüs bileti 60,00 TL'dir.

Boludan Abant gölüne nasıl gidilir?

Önce Bolu'ya otobüsle ulaşıp daha sonra taksi veya minibüslerle Abant'a gidebilirsiniz. Abant'a özel aracınızla gelmek isterseniz Bolu Dağı'nın çıkışında Abant yol ayrımını göreceksiniz ve tabelalar sizi Abant'a ulaştıracak.

Bolu otogardan yedigöllere nasıl gidilir?

Bolu merkezine otobüs ile ulaşım sağladıktan sonra tek aktarma ile birlikte Yedigöller'e ulaşabilirsiniz. Yedigöller'e ulaşmak için burada bulunan minibüs ya da otobüsleri tercih edebilirsiniz. Yaklaşık olarak 20 dakika gibi kısa sürede Bolu merkezden Merkeşler'e doğru gidebilir, Yedigöller'i ziyaret edebilirsiniz.

Bolu terminalden Abant gölüne nasıl gidilir?

Otogardan Bolu merkeze giden servislere binip merkez duraklarının ikincisinde servisten inin. Bolu Kart almanız önerilir, (Otobüse binmenize izin verilmeye bilinir) xx lira kart ücreti ve bakiye yükleyin. 22 nolu Abant otobüsüne binerseniz, 45 dk. da varırsınız.