Emekli Sandığı Cağaloğlu nereye taşındı?

İçindekiler:

  1. Emekli Sandığı Cağaloğlu nereye taşındı?
  2. Cağaloğlu emekli sandığına nasıl gidilir?
  3. Istanbul Avrupa Yakası Emekli Sandığı nerede?
  4. Emekli Sandığı ölüm yardımı için nereye başvurulur?
  5. Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü Hangi Bakanlığa Bağlı?
  6. Emekli Sandığı ölüm parası nasıl alınır?
  7. Ölen eşten ölüm parası nasıl alınır?

Emekli Sandığı Cağaloğlu nereye taşındı?

- Emekli Sandığı İstanbul Bölge Genel Müdürlüğü Bostancı, Maltepe Sosyal Güvenlik Merkezine dönüştürülmüştür. - Emekli Sandığı İstanbul Bölge Genel Müdürlüğü Cağaloğlu, önce Cağaloğlu Sosyal Güvenlik Merkezine dönüştürülmüş daha sonra Fatih Sosyal Güvenlik Merkezi ile birleştirilmiştir.

Cağaloğlu emekli sandığına nasıl gidilir?

Fatih konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden SGK Cağaloğlu Sosyal Güvenlik Merkezi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 28T, 32, 36CE, 46Ç, 54E, 66, 93, 99A, EM1.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M2.
  4. Tramvay: T1.

Istanbul Avrupa Yakası Emekli Sandığı nerede?

Emekli Sandığı İstanbul Bölge Müdürlüğü 41.012966 enlem ve 28.975555 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Hoca Paşa Mh. ve Fatih ilçesine bağlıdır.

Emekli Sandığı ölüm yardımı için nereye başvurulur?

Cenaze yardım parası alabilmek için, başvurular Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne veya Sosyal Güvenlik Merkezine yapılmaktadır.

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü Hangi Bakanlığa Bağlı?

Emekli Sandığı, Maliye Bakanlığı'na bağlı bir kurum olarak, Türkiye'de emekli olan memurların sosyal güvencesini sağlamakla yükümlü kurum iken, tarihinde kabul edilen 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ...

Emekli Sandığı ölüm parası nasıl alınır?

Emekli Sandığı ölüm yardımı almak için SGK il ya da ilçe müdürlüklerine başvuru yapılmalıdır. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verilen ölüm aylıkları, sigortalının vefatından sonra geriye kalan aile üyelerine bağlanmaktadır. Sigortalının resmi nikahlı eşi, anne babası ve çocukları, ölüm aylığından faydalanabilirler.

Ölen eşten ölüm parası nasıl alınır?

Cenaze ödeneği verilebilmesi için, hak sahiplerince ölüm tarihini belirten bir dilekçe ile sosyal güvenlik il müdürlüğüne/sosyal güvenlik merkezine başvurulması gerekir.