Bostancı Taksim dolmuş ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bostancı Taksim dolmuş ücreti ne kadar?
  2. Kadıköy Taksim dolmuş kaça kadar?
  3. Beykoz Kadıköy dolmuş ne kadar?
  4. Bostancı Taksim sarı dolmuş kaç dakika?
  5. D36 nedir?
  6. Bostancı Bakırköy dolmuş var mı?
  7. Taksim Bakırköy dolmuşları kaça kadar?
  8. Beykoz Kadıköy Taksi ne kadar?
  9. Kadıköy dolmuşları kaça kadar?
  10. Bostancı Beşiktaş nasıl gidilir?
  11. Bakırköy Taksim sarı dolmuş kaç dakika?
  12. Taksim Bakırköy nasıl gidilir?
  13. Kadıköy Beykoz nasıl gidilir?
  14. Istanbulda dolmuşlar saat kaça kadar çalışıyor?
  15. Kadıköy Kartal dolmuşları saat kaça kadar?
  16. Bostancı Beşiktaş Vapur var mı?
  17. Bostancı Kabataş Deniz Otobüsü ile kaç dakika?
  18. Taksim Bakırköy dolmuş kaç dakika?
  19. Metrobüs ile bakırköye nasıl gidilir?

Bostancı Taksim dolmuş ücreti ne kadar?

Yeni tarifeye göre araçlarda indi-bindi 2 liradan 2,5 liraya çıkarken, ara duraklar arasında yolculuk 2,5 liradan 3 liraya, Kadıköy - Bostancı arası 3 liradan 3,25 liraya çıktı. Bostancı-Taksim arası yolculuk 7 liradan 8 liraya çıkarken, Kadıköy - Taksim ise 5,5 liradan 6,5 liraya çıktı.

Kadıköy Taksim dolmuş kaça kadar?

DOLMUŞ: D-31 minibüs / dolmuş hattı (Taksim), Kadıköy konumundan başlayıp Taksim-2 konumuna gidene kadar 16 duraktan geçiyor. DOLMUŞ: D-31 minibüs / dolmuş hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 00:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:50'da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Beykoz Kadıköy dolmuş ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Kadıköy arasında yeni bir ulaşım alternatifi oluşturdu. Beykoz Kadıköy arasında 10 araçlık yeni bir taksi dolmuş hattı açıldı.

Bostancı Taksim sarı dolmuş kaç dakika?

İstanbul içindeki en yakın Sari dolmus (Taksim-Bostanci) konumuna otobüs durak, 9 dk yürüme mesafesindedir.

D36 nedir?

DOLMUŞ: D-36 (Dolmuş) DOLMUŞ: D-36 minibüs / dolmuş hattının ilk durağı Taksim-2 olup son durağı Bostancı durağıdır. DOLMUŞ: D-36 (Bostancı), her gün çalışıyor. Ek bilgi: DOLMUŞ: D-36 hattında 29 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 36 dakika.

Bostancı Bakırköy dolmuş var mı?

Bu Minibüs / Dolmuş hatları Bostancı - Bakırköy Deniz Otobüsü yakınından geçiyor: DOLMUŞ: D-36, DOLMUŞ: D-37, MİNİBÜS: C-70.

Taksim Bakırköy dolmuşları kaça kadar?

DOLMUŞ: D-11, Beyoğlu içindeki Taksim - Bakırköy Dolmuş Durağı adresine giden son Minibüs / Dolmuş. 06:21 civarında durur.

Beykoz Kadıköy Taksi ne kadar?

İstanbul'a 3 yeni taksi dolmuş hattı geldi. Kadıköy-Beykoz hattı 8 TL, Suadiye-Ataşehir hattı 4,25 TL, Kartal Metro Durağı- Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü arasında hizmet verecek hattın ücreti ise 3 TL olarak belirlendi.

Kadıköy dolmuşları kaça kadar?

KADIKÖY - BOSTANCI minibüs / dolmuş hattı (Kadıköy), Bostancı konumundan başlayıp Kadıköy konumuna gidene kadar 23 duraktan geçiyor. KADIKÖY - BOSTANCI minibüs / dolmuş hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 00:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:50'da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Bostancı Beşiktaş nasıl gidilir?

Bostancı,Kadıköy konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Bostancı - Beşiktaş Deniz Otobüsü konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 10, 129T, 16D, 19D, 19SB, 4.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-36, DOLMUŞ: D34, MİNİBÜS: C-70.

Bakırköy Taksim sarı dolmuş kaç dakika?

Bakirköy içindeki Bakırköy Taksim Sarı Dolmuş, otobüs durak 'a ne kadar uzaklıktadır? Bakirköy içindeki en yakın Bakırköy Taksim Sarı Dolmuş konumuna otobüs durak, 4 dk yürüme mesafesindedir.

Taksim Bakırköy nasıl gidilir?

Taksim meydanından Bakırköy'e gidebilmek için meydanda yer alan 72T otobüs hattına binerek direk olarak Bakırköy meydana gidebilirsiniz.

Kadıköy Beykoz nasıl gidilir?

Kadıköy'den Beykoz'a otobüs ile gitmek isterseniz; 15F no'lu Beykoz Kadıköy hattını ya da 15BK no'lu Dereseki/ Beykoz- Kadıköy hattını tercih edebilirsiniz. Otobüs ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL'dir ve İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.

Istanbulda dolmuşlar saat kaça kadar çalışıyor?

DOLMUŞ: DOLMUŞ: BŞK/1 minibüs / dolmuş hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 00:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:30'da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Kadıköy Kartal dolmuşları saat kaça kadar?

MİNİBÜS: C-319, Maltepe içindeki Kartal Kadıköy E5 Minibüsü adresine giden ilk Minibüs / Dolmuş. 06:00 civarında durur.

Bostancı Beşiktaş Vapur var mı?

İDO Beşiktaş İskelesi üzerinden hafta içi her gün Bostancı - Beşiktaş seferi yapılmaktadır.

Bostancı Kabataş Deniz Otobüsü ile kaç dakika?

Yön: Bostancı (Şehir Hatları) →Bostancı (Şehir Hatları) Duraklar: 4 Yolculuk Süresi: 105 dk Hat Özeti: Bostancı (Şehir Hatları), Kabataş (Şehir Hatları), Karaköy (Şehir Hatları), Bostancı (Şehir Hatları) BOSTANCI - KARAKÖY - KABATAŞ vapur hattı (Bostancı (Şehir Hatları) →Bostancı (Şehir Hatları)) arası 4 güzergah ...

Taksim Bakırköy dolmuş kaç dakika?

Beyoğlu içindeki en yakın Taksim - Bakırköy Dolmuş Durağı konumuna minibüs / dolmuş durak, 3 dk yürüme mesafesindedir.

Metrobüs ile bakırköye nasıl gidilir?

Metrobüs ile Bakırköy'e ulaşım sağlamak isterseniz, İncirli metrobüs durağında inmeniz gerekmektedir. İncirli, Bakırköy'e bağlı olduğundan, bu durakta indikten sonra, Bakırköy'ün pek çok semtine kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.