Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik var mı?

İçindekiler:

  1. Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik var mı?
  2. Nişantaşı Üniversitesi Psikoloji kaç puan?
  3. Istanbul Nişantaşı Üniversitesi hangi bölümler var?
  4. Nişantaşı Hemşirelik nerede?
  5. Nişantaşı Üniversitesi mavi diploma veriyor mu?
  6. Nişantaşı Üniversitesi Tercih Bursu veriyor mu?
  7. Nişantaşı Shmyo nerede?
  8. Nişantaşı Üniversitesi Mavi diploma ne demek?
  9. Nişantaşı Üniversitesi Kampüste tercih bursu nedir?
  10. Kampüste tercih bursu ne demektir?
  11. Nişantaşı Üniversitesi hangi bankayla anlaşmalı?
  12. Nişantaşı Üniversitesi Psikoloji hazırlık var mı?

Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik var mı?

Hemşirelik lisans programında; anatomi, fizyoloji, mikrobiyoloji, biyokimya, farmokoloji, epidemiyoloji, psikoloji, hasta eğitimi, beslenme, cerrrahi hastalıkları hemşireliği, iç hastalıkları hemşireliği, çocuk sağlığı hemşireliği, toplum sağlığı hemşireliği, geriatri hemşireliği, acil hemşireliği dersleri ve mesleki ...

Nişantaşı Üniversitesi Psikoloji kaç puan?

Nişantaşı Üniversitesi 20 ve 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması ise Şöyle:
ÜniversiteBölüm AdıTaban Puanı 20 2016
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İSTANBUL)( Vakıf)Psikoloji (İngilizce)(Burslu) (4)368,46089 353.28761 403,19385 415,33831
23 satır daha

Istanbul Nişantaşı Üniversitesi hangi bölümler var?

Bölümler: Finans ve Bankacılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Havacılık Yönetimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, İşletme, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Yeni Medya ve İletişim, Yönetim ...

Nişantaşı Hemşirelik nerede?

Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yerleşkesi, üniversiteler, Yenidoğan Mah., Şar Sok., No:82, Bayrampaşa, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.

Nişantaşı Üniversitesi mavi diploma veriyor mu?

Nişantaşı Üniversitesi'nde herhangi bir bölümden, gerekli yeterlilikleri sağlayarak mezun olan her öğrenci mavi diploma almaya hak kazanır. Mezun olduktan sonra sahip olunan mavi diploma, Avrupa Birliği ülkelerinde yer alan firmalara başvuru yapmak için geçerliliği olan en önemli belgelerden.

Nişantaşı Üniversitesi Tercih Bursu veriyor mu?

Maslak 1453 NeoTech Campus'te eğitim hayatına devam eden Nişantaşı Üniversitesi, bir vakıf üniversitesi olmanın gereği olarak tercih yapacak öğrencilere bölüm bursları haricinde +%50 ek tercih bursu imkânı sağlıyor.

Nişantaşı Shmyo nerede?

Nişantaşı Meslek Yüksek Okulu Üniversitesi 41.052147 enlem ve 28.985023 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Meşrutiyet Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır.

Nişantaşı Üniversitesi Mavi diploma ne demek?

Mavi diploma alan öğrenciler, Avrupa Birliği'ne üye olan tüm ülkelerde öğrenci olarak hayatlarına devam edebilme olanağına sahiptir. ... Benzer bir şekilde, akademik kariyer hedefleyen öğrencilerimiz, mavi diplomaları ile yurtdışında yüksek lisans veya doktora yapabilirler.

Nişantaşı Üniversitesi Kampüste tercih bursu nedir?

İlk tercihine Nişantaşı Üniversitesi'ni yazan adaylar ÖSYM indirimlerine ek olarak yüzde 30 tercih bursu kazanıyor, aynı zamanda NeoTech Campus'e gelerek tercih yapan öğrenciler yüzde 5 Kampüste Tercih bursu da elde ediyor. 28 Temmuz'da başlayan Nişantaşı Üniversitesi Tercih Günleri 13 Ağustos'a kadar devam edecek.

Kampüste tercih bursu ne demektir?

Tercih Bursu Öğrencimizin kazanmış olduğu burslara ek olarak, ilk 5 tercihinden herhangi birinde İAÜ ye yerleşmesi durumunda (Tıp, Diş Hekimliği, Hukuk ve Psikoloji hariç) kalan eğitim öğretim ücreti üzerinden hesaplanan % 30 bursudur.

Nişantaşı Üniversitesi hangi bankayla anlaşmalı?

İster nakit olarak Vakıfbank Şubelerinden ya da Atm'lerinden, isterseniz Vakıfbank internet bankacılığı aracılığı ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Tüm banka hesapları üzerinden, TR 58 41 Iban numaralı Nişantaşı Üniversitesi hesabına havale / eft işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Nişantaşı Üniversitesi Psikoloji hazırlık var mı?

Psikoloji (Burslu) Nişantaşı Üniversitesi ön lisans programları 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ücreti; İngilizce Hazırlık Sınıfı ile I.Öğretim ve II.Öğretim programları için 39.500 TL. + KDV'dir.