İçindekiler:
- Davetiyeye ne yazılır dini?
- Nişan davetiyesine ne yazılır?
- Nişan kartına ne yazılır?
- Isim yazma protokol davetiye zarfı nasıl yazılır?
- Protokole nasıl hitap edilir?
Davetiyeye ne yazılır dini?
Allah ile bağladık özümüzü Peygambere verdik sözümüzü Mevlam ak eylesin yüzümüzü buyurun dostlar gelin beraber yapalım düğünümüzü… Mizan'da Sen'inle işlediğim amellerin cennetini görmek istiyorum. Yük'üm olurmusun? Ortak yaşama adım attığımız bu güzel günde, sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.
Nişan davetiyesine ne yazılır?
Aşağıdaki
nişan davetiye sözleri sizler için uygun olacaktır. “Sonsuz bir ömre kocaman bir imza atarken sizleri de yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.” “Mutluluğumuzu sizlerle paylaşmaktan onur duyarız.” “Bu güzel ve mutlu günümüzde, siz değerli dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.”
Nişan kartına ne yazılır?
Standart
Nişan Kartı Sözleri Bu mutlu günümüzü bizimle paylaşmanızdan sevinç duyacağız.
Nişan törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Özel günler birlikte güzel, nişanımıza davetlisiniz. Birlikteliğimizi evliliğe götüren bu yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz.
Isim yazma protokol davetiye zarfı nasıl yazılır?
Davetiye davet edilecek kişinin ad ve soyad bölüm boş bırakılır, mürekkepli dolmakalemle resmi sıfatları el yazısıyla
yazılır. Davetiyelerde yetkilinin ve davet edilen kişinin adı ve soyadı önce
yazılır.
Protokole nasıl hitap edilir?
Ona taşıdığı ünvana göre, “sayın müdürüm”, “sayın başkanım”, “sayın kaymakamım” ve “sayın valim” deyin veya “efendim” diye
hitap ederek söze başlayın. 2-Üstünüzün makamına girerken ceketinizin düğmeli olmasına dikkat edin, palto ve şapka ile girmeyin.