PTT kargoda cihetten çıkarıldı ne demek?

İçindekiler:

  1. PTT kargoda cihetten çıkarıldı ne demek?
  2. PTT cihet hazırlama listesine eklendi ne zaman gelir?
  3. PTT Kargo Dagiticiya verildi ne demek?
  4. PTT Kargo dağıtıcıya verildikten sonra ne zaman gelir?
  5. PTT haftasonu kargo teslimi yapıyor mu?
  6. Cihet no ne demek?
  7. PTT kargo dağıtıcıya ne zaman verilir?
  8. PTT cihet no ne demek?

PTT kargoda cihetten çıkarıldı ne demek?

Bazen cihet listesine eklenen kargolar bu listeden düşürülebilir. Bu durumda kargonuzun son durumu cihet listesinden çıkarıldı olarak değiştirilecektir. Bu ibareyi görürseniz endişelenmenize hiç gerek yok. Bu yazının anlamı PTT şubesinden kaynaklı bir aksaklık sonucu kargonuzun dağıtımı ertelenmiş demektir.

PTT cihet hazırlama listesine eklendi ne zaman gelir?

Listeye eklenen kargolar aynı gün dağıtıma çıkarılamaz. Sadece sonraki gün programına alındığı anlamına gelir. Genellikle cihet hazırlama listesine eklendi ifadesi göründükten bir sonraki iş gününde kargo dağıtıma çıkarılmaktır.

PTT Kargo Dagiticiya verildi ne demek?

PTT kargo takip sayfasında “Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:” şeklinde açıklama görüyorsanız kargonuz gün içerisinde PTT kargo görevlisi tarafından adresinize teslim edilecektir.

PTT Kargo dağıtıcıya verildikten sonra ne zaman gelir?

PTT KARGO DAĞITICIYA VERİLDİKTEN SONRA NE ZAMAN GELİR? PTT kargo takip sayfasında “Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:” şeklinde açıklama görüyorsanız kargonuz gün içerisinde PTT kargo görevlisi tarafından adresinize teslim edilecektir.

PTT haftasonu kargo teslimi yapıyor mu?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

Cihet no ne demek?

CİHET NO NE DEMEK? PTT kargonun takip sitesinde görünen “Cihet No” dağıtıcının numarasıdır. Kargolar PTT şubesine teslim edildikten sonra alıcıya teslim edilene kadar PTT kargo sorumluluğundadır.

PTT kargo dağıtıcıya ne zaman verilir?

PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT cihet no ne demek?

PTT kargonun takip sitesinde görünen “Cihet No” dağıtıcının numarasıdır. Kargolar PTT şubesine teslim edildikten sonra alıcıya teslim edilene kadar PTT kargo sorumluluğundadır.