Sıfır Skoda Scala ne kadar?

İçindekiler:

  1. Sıfır Skoda Scala ne kadar?
  2. Skoda Scala cam tavan açılıyor mu?
  3. Skoda Scala SUV mu?
  4. Skoda Scala kaç yılında çıktı?
  5. Panoramik cam tavan opsiyonel ne demek?
  6. Skoda Scala nasıl araba?
  7. Skoda Kamiq SUV mu?
  8. Skoda Kamiq mi Karoq mu?
  9. Skoda Scala C sınıfı mı?
  10. Skoda Scala hangi platform?

Sıfır Skoda Scala ne kadar?

Motor Seçenekleri (2)
Yakıt TüketimiFiyat
Elite4,8 Lt/100 Km258.400 TL
Premium4,8 Lt/100 Km334.900 TL
Comfort4,8 Lt/100 Km248.400 TL

Skoda Scala cam tavan açılıyor mu?

SKODA SCALA ÖZELLİKLERİ Maksimum torku 2 HP beygir gücüne sahip bu araç, 50 lt yakıt deposu hacmi ve 467-1410 lt bagaj hacmi ile geliyor. ... Güçlü işlemcili ve oldukça hızlı kullanılabilen Smartlink'in yanında arabanın iç mekanına ferahlık ve dış görünüşüne modernlik katan cam tavan maalesef açılmıyor.

Skoda Scala SUV mu?

Volkswagen Grup' ın markalarından birisi olan Skoda, suv modellerinin ardından eski modellerini de yenilemeye başladı. Rapid yerine getirilen Scala modeli, bu değişimin son parçası oldu. Hatchback olarak tanıtılan 2019 Skoda Scala, özel bir etkinlikte örtüsünü kaldırdı.

Skoda Scala kaç yılında çıktı?

Skoda Scala
Škoda Scala
Üretim2019–günümüz
MontajÇek Cumhuriyeti: Mladá Boleslav
Gövde ve Şasi
SınıfKüçük aile arabası (C)
6 satır daha

Panoramik cam tavan opsiyonel ne demek?

Panoramik cam tavan; son yıllarda araçlara sıkça eklenen ve estetik değer katan bir tasarımdır. Panoramik cam tavanı olan araçlarda ön cam, aracın B ya da C sütununa kadar uzanır. Açılır tavan modelleri de bulunan panoramik cam tavan, araç içindeki ambiyansı değiştiren ve araca ferahlık katan önemli bir özelliktir.

Skoda Scala nasıl araba?

Tam bir aile aracı, geniş ve konforlu ve yeterli donanıma sahip 1.0 motor olmasına rağmen beygiri yüksek olduğu için hem hızlanmasında hem bayırda gayet performanslı. Şehirler arası hem az yakıyır hem de konforuyla çok keyif veriyor. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi araç. 3 bin kilometre yaptım.

Skoda Kamiq SUV mu?

ŠKODA'nın ilk kompakt SUV modeli KAMIQ ile tanışın. Pratik, ferah bir şehir otomobilinin bir SUV'un avantajlarıyla birleştiği eşsiz ve cesur tasarırımıyla tüm dikkatler üzerinizde olacak. Üstün donanım ve teknolojik özelliklerin keyfini çıkarırken KAMIQ, şehir hayatının tüm zorluklarında en büyük yardımcınız olacak.

Skoda Kamiq mi Karoq mu?

Skoda Kamiq Vs. Skoda Karoq Karşılaştırması! İki araç kıyaslandığında araçlar 1. HP güç sunmaktadırlar. ... Karoq modeliyse 10.9 saniyede bu hıza ulaşmaktadır. Ortalama yakıt tüketimleri birbirine çok yakın olan araçların Kamiq modeli şehiriçi 4.8 litre tüketirken, Karoq modeli 4.5 litre yakıt tüketmektedir.

Skoda Scala C sınıfı mı?

Škoda Scala, Çekya'nın bir otomobil üreticisi olan Škoda Auto tarafından üretilen küçük bir aile arabası veya kompakt hatchback'idir. Araba, Fabia ve Octavia arasına sığacak ve C segmentindeki hatchback arabalara rakip olacak şekilde tasarlandı. Scala, 2018 yılının Aralık ayında tanıtıldı.

Skoda Scala hangi platform?

Liftback ve hatchback ikili, yerini MQB platformunun yeni Audi A1, SEAT Ibiza, Volkswagen T-Cross gibi modellere temel oluşturan en küçük versiyonundan (A0) yükselecek tek bir modele bırakacak. Her ne kadar A0 platformu temelli olsa da Scala, 2.65 metre aks mesafesine ve 4.36 metre uzunluğa sahip olacak.