Call of Duty Advanced Warfare kaç gb?

İçindekiler:

  1. Call of Duty Advanced Warfare kaç gb?
  2. Call of Duty Wwii kaç GB PC?
  3. Call of Duty WW2 PS4 kaç gb?
  4. Call of Duty Warzone ne kadar?
  5. Call of Duty WW2 Türkçe mi?

Call of Duty Advanced Warfare kaç gb?

İstenilen işlemci seviyesi geçen senekinden biraz daha yüksek. Ayrıca artık Call of Duty serisinin de DX11 şart koşması dikkatleri çekiyor. Call of Duty: Advanced Warfare, bilgisayarımızda tam 55GB yer kaplayacak.

Call of Duty Wwii kaç GB PC?

İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit ve üzeri. İşlemci: Intel Core i5-2400 veya AMD Ryzen R5 1600X. RAM: 12GB RAM. HDD: 90GB HD boş alan.

Call of Duty WW2 PS4 kaç gb?

Bir oyuncunun, oyunun açıklamalarını sızdırması ile birlikte öğrenmiş olduk ki Call of Duty WW2, PS4 ve PS4 Pro üzerinde minimum 80 GB yer tutacak.

Call of Duty Warzone ne kadar?

Battlenet 10 Euro - PC. Call of Duty serisinin yepyeni Battle Royale oyunu Warzone ücretsiz bir şekilde yayında. PC ve Konsol platformlara bomba gibi giriş yapan Call of Duty Warzone oyunu 150 kişinin birincilik için yarıştığı bir haritada geçiyor.

Call of Duty WW2 Türkçe mi?

Şunu da belirtelim, Call of Duty: WWII Türkçe yama oyunun İngilizce dilinden çevrilmiş. ... Ayrıca bu yama oyunun Steam ve 1.25.01 (7831931) korsan versiyonları ile uyumlu. Yine de tavsiyemiz korsandan uzak durmanız yönünde olacaktır. Oyunun senaryo modunu %100 Türkçe oynamak için yamayı indirip kurabilirsiniz.