Düşler Akademisi Kaş nasıl gönüllü olunur?

İçindekiler:

  1. Düşler Akademisi Kaş nasıl gönüllü olunur?
  2. Düşler Akademisi sosyal sorumluluk projesi nedir?
  3. Düşler Akademisi kimin?
  4. Vodafone Düşler Akademisi Projesi devam ediyor mu?
  5. Vodafone Düşler Akademisi Projesi Nedir?
  6. Sosyal sorumluluk projesinin amacı nedir?

Düşler Akademisi Kaş nasıl gönüllü olunur?

Düşler Akademisi Kaş'ta gönüllü olmak için de adres: http://duslerakademisi-kas.org/gonullu-ol/ Başvuru yapanlardan neden Düşler Akademisi'nde gönüllü olmak istediklerini içeren bir motivasyon mektubu yazmaları isteniyor. Daha sonra kendilerine davet gönderiliyor. Yabancı dil için bir zorunluluk yok.

Düşler Akademisi sosyal sorumluluk projesi nedir?

2008 yılında AYDER tarafından UNDP (Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı), Kalkınma Bakanlığı ve Türkiye Vodafone Vakfı işbirliği ile engelli ve sosyal dezavantajlı gençlerin sanat yoluyla sosyal hayatta engelsiz bir yaşama kavuşmaları amacıyla başlatılan bir sosyal sorumluluk projesidir.

Düşler Akademisi kimin?

Düşler Akademisi; Alternatif Yaşam Derneği'nin Vodafone Vakfı ile beraber kurduğu sosyal sorumluluk projelerinden sadece biridir. Düşler Akademisi, engelli ve sosyal dezavantajlı insanlara ücretsiz eğitim veren ve onların toplumsal yaşama eşit fırsatlarla katılmasını sağlayan bir sanat akademisidir.

Vodafone Düşler Akademisi Projesi devam ediyor mu?

2008 yılında engellilik alanında sosyal fayda yaratma amacıyla hayata geçirilen Düşler Akademisi projesini 2019 yılında tamamladık.

Vodafone Düşler Akademisi Projesi Nedir?

'Düşler Akademisi', engelli ve sosyal dezavantajlı bireylere destek veren bir sosyal gelişim ve sanat merkezi. ... “Türkiye Vodafone Vakfı olarak, Türkiye'de gönüllülük olgusunun yaygınlaşması için sivil topluma ve sosyal sorumluluk projelerine öncülük etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Sosyal sorumluluk projesinin amacı nedir?

Sosyal projeler ya da daha geniş kapsamıyla sosyal sorumluluk projeleri toplum dinamiklerinin harekete geçirilmesini sağlayan, toplumsal duyarlılıkları ve dayanışmayı yansıtan etkinliklerdir. En önemli özelliği, toplumsal gereksinimlere cevap vermesi ve toplumsal yarar sağlamasıdır.