Iburamin Cold kullananlar ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Iburamin Cold kullananlar ne işe yarar?
  2. Iburamin Cold yan etkileri nelerdir?
  3. Iburamin Cold kaç yaş için kullanılır?
  4. Iburamin cold şurup ağrı kesici mi?
  5. Iburamin Zero bebekler için kullanılır mı?

Iburamin Cold kullananlar ne işe yarar?

İBURAMİN COLD; soğuk algınlığı, grip, sinüzit ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, burun akıntısı ve burun tıkanıklığı içeren belirtilerin giderilmesinde kullanılır. kalp-damar hastalık risk faktörlerini taşıyan hastalarda risk daha yüksek olabilir.

Iburamin Cold yan etkileri nelerdir?

İBURAMİN COLD gibi ilaçlar, kalp krizi (miyokard enfarktüsü) veya inme riskinde küçük bir artışa neden olabilir. Seyrek olarak İBURAMİN COLD ile kan bozuklukları ve böbrek problemleri oluşabilir. Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi müdahale gerekebilir.

Iburamin Cold kaç yaş için kullanılır?

12 yaşından büyük çocuklarda ve yetişkinlerde günde 3 – 4 kez 1 – 2 ölçek kullanılır. 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmaz. İstenmeyen etkiler, semptomları kontrol altına almak için gerekli olan en düşük etkin dozun en kısa sürede kullanılması ile en aza indirilebilir.

Iburamin cold şurup ağrı kesici mi?

steroid olmayan iltihap giderici (non steroid antiinflamatuar) ilaç grubundandır. İbuprofen vücutta ağrı ve inflamasyona sebep olan prostaglandin adı verilen molekülleri azaltır.

Iburamin Zero bebekler için kullanılır mı?

İBURAMİN ZERO ağızdan kullanım içindir. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanım: 2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılması önerilmez. 30 kg'dan hafif çocuklarda, günlük doz 500 mg'ı (5 ölçek) aşmamalıdır.