Online self servis e nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Online self servis e nasıl girilir?
  2. Vodafone Self Servis görüşme detayları nasıl bakılır?
  3. Vodafone Self Servis hat dökümanı nasıl çıkarılır?
  4. 7000 S ne demek?
  5. Self servis nedir ne ise yarar?

Online self servis e nasıl girilir?

(**) Şifrenizi S ya da SIFRE yazıp 7000'e ücretsiz kısa mesaj göndererek ya da www.vodafone.com.tr anasayfada bulunan Online Self Servis "Ücretsiz Üye Ol" adımından kolaylıkla alabilirsiniz.

Vodafone Self Servis görüşme detayları nasıl bakılır?

Vodafone Self Servisi Görüşme Detayları Nasıl Bakılır İlk olarak Vodafone online işlerler sayfasına girip telefon numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra ana sayfada Tarifim ve Kullanımlarım kısmına tıklayarak Kullanım Detaylarım adımını tıkladığınızda bilgileri görebilirsiniz.

Vodafone Self Servis hat dökümanı nasıl çıkarılır?

Vodafone Arama Dökümü Alma Yöntemleri
  1. Size en yakın Vodafone bayisine kimliğinizle gidip geriye dönük görüşme detaylarını alabilirsiniz. ...
  2. Vodafone çağrı merkezini arayıp ayrıntılı arama istediğinizde e-posta adresine gönderilmesini sağlayabilirsiniz. 542'yi ya da 0542-542-00-00 numaraları aramanız yeterlidir.
Daha fazla öğe...

7000 S ne demek?

Nedir? Vodafone *7000# Self Servis sayesinde hattınızla ilgili işlemleri cebinizden yapmak artık çok kolay! Tek yapmanız gereken telefonunuzda *7000#'yi tuşlayıp arama tuşuna basmak! Üstelik *7000# Self Servis'ten yapacağınız tüm işlemler ücretsiz!

Self servis nedir ne ise yarar?

Lokantalarda sıklıkla self servis hizmeti olmaktadır. Lokantalarda bulunan bu servis hizmeti ise kendi hizmetini kendi yapan ve kendi servisini kendi yapma hizmetidir. Self servis olan lokantalarda bütün servislerinizi kendiniz yapıyor ve kendiniz getiriyorsunuz.