Morpa kampüs deneme üyeliği ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Morpa kampüs deneme üyeliği ücretsiz mi?
  2. Morpa Kampüs yıllık üyelik ne kadar?
  3. Morpa Kampüs kaçıncı sınıfa kadar var?
  4. Okulistik öğrencilere ücretli mi?
  5. Morpa Kampüs içinde neler var?
  6. Morpa Kampüs ve Okulistik ücretsiz mi?
  7. Morpa Kampüs öğretmene ücretsiz mi?
  8. Morpa Çoçuk nedir?
  9. Morpa çoçuk nasıl üye olunur?
  10. Morpa şifresi nasıl alınır?
  11. Morpa kampuse nasil giris yapilir?
  12. Okulistik hangi sınıflar için?
  13. Okulistik içerik paketi nedir?
  14. Okulistik güvenilir mi?
  15. Okulistik üyelik nasıl iptal edilir?
  16. Okulistik üyelik nasıl başlatılır?
  17. Okulistik nasıl üye olabilirim?
  18. Öğrenciler neden Okulistik kullanmalı?
  19. Okulistik ne zaman kuruldu?

Morpa kampüs deneme üyeliği ücretsiz mi?

Deneme üyeliğinden yararlanabilmek için Morpa Kültür Yayınları tarafından temin edilmiş ISBN Numarasına sahip olmanız gerekir. Deneme üyeliğinden her öğrenci sadece 2 kez yararlanabilir. Deneme üyeliği ücretsiz olup kayıt olunan tarihten itibaren belirtilen günler arasında geçerlidir.

Morpa Kampüs yıllık üyelik ne kadar?

Morpa Kampüs'ün 1 yıllık üyelik ücreti KDV dahil 240 TL 'dir. Morpa Kampüs öğrenci üyelik süresi 1 yıldır. Üyelik süresi, üyeliğin başladığı tarihten itibaren bir yıldır ve üye öğrenciler ağustos ayında otomatik olarak bir üst sınıfa geçerler.

Morpa Kampüs kaçıncı sınıfa kadar var?

Üyelik süresi, üyeliğin başladığı tarihten itibaren bir yıldır ve üye öğrenciler ağustos ayında otomatik bir üst sınıfa geçerler.

Okulistik öğrencilere ücretli mi?

Okulistik Üyeliği: ... Okulistik üyeliği, veliler, öğretmenler, yöneticiler ve öğrenciler için ücretsizdir. Ancak sayılan üyelik çeşitleri için hangi içeriklerin ücretsiz olarak sağlanacağı, hangi içeriklerin ücretli üyelik satın alınarak sağlanacağını belirleme hakkı TEKNOLİST'e aittir.

Morpa Kampüs içinde neler var?

Morpa Kampüs Neleri Kapsar? Morpa Kampüs MEB müfredatına uygun şekilde hazırlanmış, ilkokul bir, iki ve üçüncü sınıflar için Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi dersleri, dört, beş, altı, yedi ve sekizinci sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, T.C.

Morpa Kampüs ve Okulistik ücretsiz mi?

İlkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun, binlerce içeriğin yer aldığı platformlar olarak hizmet veren Okulistik ve Morpa Kampüs Okulların eğitime ara vermesi sebebiyle 13-28 Mart Tarihleri arasında öğrencilere tüm içeriklerini ücretsiz sunacaktır.

Morpa Kampüs öğretmene ücretsiz mi?

Morpa Kampüs üyeliği tamamen ücretsizdir. Morpa Kampüs öğretmen üyeliği süresizdir. ... Seçeceğiniz sınıfa kayıtlı tüm öğrencileri görebilir ve yönetebilirsiniz.

Morpa Çoçuk nedir?

Morpa Çocuk. Okul öncesi, 0-6 yaş çocuklarının tüm gelişim alanlarını bir program dâhilinde destekleyerek onlara temel beceriler kazandıran, ilköğretime hazırlanmalarına yardım eden eğitim dönemidir. ... Bu da ancak çocuğun tüm gelişim alanlarını destekleyen kaliteli yayınlar ve teknolojik eğitim materyalleri ile mümkündür ...

Morpa çoçuk nasıl üye olunur?

Okul öncesinde öğrenmeyi heyecan dolu bir maceraya dönüştüren Morpa Çocuk'a ulaşabilmeniz için üye olmanız gerekir. Bunun için "Hemen Üye Ol" düğmesine tıklayarak kredi kartınızla Morpa Çocuk üyeliği satın alabilirsiniz.

Morpa şifresi nasıl alınır?

Şifrenizi hatırlamıyorsanız formu hatasız doldurunuz. Şifre yenileme için gerekli olan doğrulama kodu cep telefonunuza gönderilecektir. numaralı telefondan üyelikle ilgili yardım alabilirsiniz.

Morpa kampuse nasil giris yapilir?

Giriş işlemi tamamlandıktan sonra internet bağlantısı olan her yerden kullanıcı adı ve şifre girilerek kullanabilirsiniz… Yapılması gereken tek şey, www.morpakampus.com.tr adresine girerek üye olmaktır. Öğretmen, yönetici ve veli (Velisi olduğu öğrencinin Morpa Kampüs'e kayıtlı olması gerekir.) üyelikleri ücretsizdir.

Okulistik hangi sınıflar için?

Okulistik internet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformudur. İlkokul 1. sınıftan 4. sınıfa, ortaokul 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri Okulistik'ten yararlanabilirler.

Okulistik içerik paketi nedir?

Okulistik E-İçerik Paketi'nde, temel derslerin öğretim yılı süresince işlenen tüm konuları Millî Eğitim Bakanlığı öğretim programlarına tam uyumlu olarak yer alır. ... Yazdırılabilir Eğitim Materyalleri ile öğrencilerinize kolayca ödev verin. %100 MEB Uyumlu. Animasyonlu Konu Anlatımları sınıfta en büyük yardımcınız.

Okulistik güvenilir mi?

Güvenilir bir eğitim sitesi olan Okulistik ile çocuklarınızın eğitimine gönül rahatlığı ile devam edebilirsiniz.

Okulistik üyelik nasıl iptal edilir?

Üyenin, Üyelik başlangıç anından itibaren 14 (on dört) gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkı vardır. Cayma bildiriminin e-posta, faks, posta ve benzeri bir yolla TEKNOLİST'e ulaşmasından itibaren üyelik iptal edilir.

Okulistik üyelik nasıl başlatılır?

Herhangi bir tarayıcı üzerinden https://www.okulistik.com/ adresine giriş yapıyoruz. Açılan sayfada 'Hemen Üyelik Başlat' butonuna tıklıyoruz. Karşımıza öğrencimize ait bilgileri yazacağımız bir sayfa açılıyor.

Okulistik nasıl üye olabilirim?

1- www.okulistik.com'a gidilir ve öğrenci üye girişi yapılır. (Eğer öğrenci üye değilse, öncelikle öğrenci üyeliğinin başlatılması gerekir.) 2- Öğrenci sayfasında bulunan Okul Paketi sekmesine tıklanır. 3- Öğrenciye özel tanımlanan Okul Paketi kredi kartı ile satın alınabilir.

Öğrenciler neden Okulistik kullanmalı?

Okulistik, zengin görsel ve işitsel içerik yardımıyla eğitimi daha çekici, zevkli ve anlaşılır hale getirerek öğrenmeyi artırır. Özelikle veliler güçlü ölçme ve değerlendirme sistemi ile öğrencilerin eğitim durumları hakkında ayrıntılı raporlar alabilir, çocuklarına bu konuda rehberlik edebilirler.

Okulistik ne zaman kuruldu?

Teknolist 2001 yılında kurulmuş olup, İnternet tabanlı teknolojiler ile geleneksel yayıncılık deneyimini bir araya getiren öncü bir kuruluştur.