CS GO başlatma seçenekleri nasıl olmalı?

İçindekiler:

  1. CS GO başlatma seçenekleri nasıl olmalı?
  2. CS GO FREQ kodu nedir?
  3. CS GO No browser nedir?
  4. CS GO nasıl tam ekran yapılır?
  5. CS GO çalıştırma seçenekleri nerede?
  6. CS GO çalıştırma seçenekleri nasıl açılır?
  7. CS GO High nedir?
  8. CS GO da fps nasıl gösterilir?
  9. CS GO da FPS nasıl gösterilir?
  10. Cs go fps gösterme nasıl kapatma?

CS GO başlatma seçenekleri nasıl olmalı?

CS GO başlatma seçeneklerine ulaşmak için öncelikle Steam'i açın ve Steam kütüphanenize girin. Burada CS GO'ya sağ tıklayın ve özellikler kısmından başlatma seçeneklerini ayarla menüsüne girin. Buraya girdiğinizde kod yazabileceğiniz bir alan karşınıza gelecektir.

CS GO FREQ kodu nedir?

frequency kelimesinin kısaltmasıdır, oyunu monitörünüzün tazeleme değerine kitler. Örneğin 144 hz bir monitörünüz varsa başlangıç seçeneklerine -freq 144 yazarsanız oyun 144 hz monitörü algılar. Normalde algılaması otomatik olur ancak bazı durumlarda oluşabilecek sıkıntıların üstesinden bu kod gelebilir.

CS GO No browser nedir?

-nobrowser:Oyun içi Tarayıcıyı kaldırır.

CS GO nasıl tam ekran yapılır?

Eğer Nvidia ekran kartı kullanıyor ve görüntü ayarlarını ekran üzerinden değiştirmek istiyorsanız kontol panelini açıp > "Display" menüsü altında bulunan scaling üzerinden > "full screen" özelliğini seçin.

CS GO çalıştırma seçenekleri nerede?

İlk olarak oyunu sorunsuz bir şekilde kapatın. Ardından Steam'a giriş yapın ve Steam kütüphanesine gidin. Kütüphanede Cs: go oyununu bulun. “Başlatma Seçeneklerini Ayarla” butonuna tıklayın.

CS GO çalıştırma seçenekleri nasıl açılır?

Cs Go Çalıştırma Seçenekleri Nasıl Ayarlanır?
  1. İlk olarak oyunu sorunsuz bir şekilde kapatın.
  2. Ardından Steam'a giriş yapın ve Steam kütüphanesine gidin.
  3. Kütüphanede Cs: go oyununu bulun.
  4. “Başlatma Seçeneklerini Ayarla” butonuna tıklayın.

CS GO High nedir?

-high. Bu kod fps değerlerinizi değiştirebilecek bir kod çünkü bu kod ile birlikte oyuna girdiğinizde bilgisayar bu oyuna yüksek öncelik atıyor ve bu sayede fps olarak bir tık daha yüksek fps alabiliyorsunuz.

CS GO da fps nasıl gösterilir?

CS:GO FPS Kodu ile Gösterme “net_graph 3” kodunu konsola yazarak etkinleştirebilirsiniz, oyunda alt orta kısımda FPS'inizi ve pinginizi görebilirsiniz.

CS GO da FPS nasıl gösterilir?

CS:GO FPS Kodu ile Gösterme “net_graph 3” kodunu konsola yazarak etkinleştirebilirsiniz, oyunda alt orta kısımda FPS'inizi ve pinginizi görebilirsiniz.

Cs go fps gösterme nasıl kapatma?

CS:GO FPS Gösterme Kodu Konsola “+graph” veya “cl_showfps 1” yazın. Eğer “+graph” yazarsanız oyun ile ilgili tüm değerleri görebilirsin. Konsola sadece “cl_showfps 1” yazdığınızda fps değerini görebilirsin. FPS sayaçlarını kapatmak için “-graph” ve “cl_showfps 0” komutlarını konsola yaz.