Turkcell yedekleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell yedekleme nasıl yapılır?
  2. Turkcell Lifebox nedir ne işe yarar?
  3. Turkcell SIM kart hafızası kaç numara alır?
  4. Turkcell Lifebox internet nasıl kullanılır?
  5. Lifebox a nasıl giriş yapabilirim?
  6. Turkcell numaranın son 4 hanesini değiştirme ne kadar?
  7. Bir kişi en fazla kaç tane hat alabilir?

Turkcell yedekleme nasıl yapılır?

İlk Kullanım Bilgileri. Telefonunuz açıldığında Google Play Store ya da T-Market üzerinden Turkcell Telefon Yedekleme uygulamasını indirin. Uygulama yüklendiğinde Turkcell Numaranız ve Turkcell Şifreniz ile giriş yapın. "Geri Yükle" seçildiğinde alınan yedek numaralar yeni HTC One serisi cihazınıza geri yüklenir.

Turkcell Lifebox nedir ne işe yarar?

lifebox fotoğraf, video, müzik ve dosyalarınızı saklayabileceğiniz, telefon rehberinizi yedekleyebileceğiniz; internete erişebildiğiniz her yerde telefon, tablet ya da bilgisayardan bu dosyalara ulaşabileceğiniz ve kolayca paylaşım yapabileceğiniz bir servistir.

Turkcell SIM kart hafızası kaç numara alır?

Standart Turkcell SIM Kart'ın daha geliştirilmiş ve fonksiyonel bir çeşidi olan SIM Plus, “Akıllı Kart” teknolojisini kullanıyor. SIM Plus, artırılmış hafızasında 250 telefon numarası, 35 kısa mesaj (SMS) ve son aranan 20 numarayı saklayabiliyor.

Turkcell Lifebox internet nasıl kullanılır?

Turkcell operatörünün kullanılması halinde telefonun kısa mesaj bölümüne gelerek; LIFEBOX yazarak 2200'a ücretsiz mesaj gönderildiği zaman telefona uygulamanın linki otomatik şekilde gönderilecektir. Daha sonra uygulamaya giriş yaparak, istenen izinler onaylanıp, uygulama kullanılmaya başlanabilir.

Lifebox a nasıl giriş yapabilirim?

Turkcell bulut depolama sistemini kullanmaya başlamak için Lifebox uygulamasını telefonunuza yüklemeniz gerekmektedir. Yükleme işlemi Google Play ve İOS mağazalarından yaptıktan sonra kayıt işlemini için e-posta adresi, telefon numarası ve şifre belirleyerek hemen giriş yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell numaranın son 4 hanesini değiştirme ne kadar?

4. Numara değişiklik ücreti kurumsal aboneler için KDV ve ÖİV dahil 34,85 TL'dir.

Bir kişi en fazla kaç tane hat alabilir?

ile sınırlandırılıyor. Yetkili bir bayiden aynı kişi adına bir ay içerisinde en fazla 4 adet faturasız hat tesis edilebiliyor.