MIUI 12 ile ne geldi?

İçindekiler:

  1. MIUI 12 ile ne geldi?
  2. MIUI 12 kaç gb?
  3. Redmi MIUI ne işe yarar?
  4. MIUI 12 güncellemesi nedir?
  5. MIUI 125 güncellemesinde neler var?
  6. MIUI 12 Redmi Note 8 kaç gb?
  7. Redmi Note 8 MIUI 12 kac gb?
  8. Mıuı optimizasyonu ne işe yarar?
  9. MIUI 12 tehlikeli mi?
  10. Xiaomi en son sürüm hangisi?
  11. MIUI 125 Neler Yeni?
  12. Mıuı 125 1 ne zaman gelecek?
  13. Redmi Note 8 Güncellemesi Nasıl Yapılır?

MIUI 12 ile ne geldi?

MIUI 12 ile gelen ana yenilikler: Reklamlar tamamen kaldırıldı Arayüz baştan aşağı yenilendi ve yeni sistem animasyonları eklendi. “Mükemmel” karanlık mod diğer adıyla Dark Mode 2.0. Yeni çoklu görev.

MIUI 12 kaç gb?

Kullanılan telefon modeli ve güncelleme yöntemleri ile değişmekle beraber 2 ila 3 GB arasında oluyor.

Redmi MIUI ne işe yarar?

MIUI ise, Xiaomi tarafından geliştirilen akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar için Android tabanlı bir arayüzdür. Xiaomi ve Redmi model telefonlar, bu arayüz yüklü bir şekilde satışa çıkar. Xiaomi tarafından yayınlanan en son arayüz sürümü MIUI 11'dir.

MIUI 12 güncellemesi nedir?

Xiaomi'nin yeni MIUI 12 kullanıcı arayüzü, kısa süre sonra Xiaomi telefonlar ile buluşmaya başlayacak. Xiaomi MIUI 12 kullanıcı arayüzü, karanlık mod, gelişmiş gizlilik ve güvenlik araçları, yeni animasyonlar, yeni duvar kağıtları ve çok daha bir çok yenilik getiriyor.

MIUI 125 güncellemesinde neler var?

MIUI 12.5 arayüzünün özellikleri
  • Süper Duvar Kağıtları MIUI 11'in ardından Xiaomi, görsel efektlere bilhassa daha çok önem vermeye başladı. ...
  • Yeni bildirim sesleri ve haptikler. MIUI 12.5'in sunmuş olduğu bir diğer yenilik ise güncellenen bildirim sesleridir. ...
  • Gizlilik. ...
  • MIUI Note uygulaması ...
  • MIUI+
BE

MIUI 12 Redmi Note 8 kaç gb?

2.1GB boyuta sahip ve V12.0.1.0.QCOMIXM sürüm numarasına sahip güncelleme Android 10 ile geliyor. Kullanıcılar tarafından aktarılan geri bildirime göre MIUI 12'nin bütün yeniliklerini getirmiyor.

Redmi Note 8 MIUI 12 kac gb?

Bugün de global Redmi 8 cihazlar için MIUI 12 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme şu anda yalnızca global modeller için sunuluyor. 2.1 GB boyutundaki güncellemenin yapı numarası V12.0.1.0.QCNMIXM olarak görülüyor.

Mıuı optimizasyonu ne işe yarar?

MIUI her ne kadar güzel bir yazılım olsa da, hiçbir yazılım kusursuz değildir. MIUI, bize daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlayabilmek için bazı Android özelliklerini değiştirir veya kaldırır. Bu değişiklikleri geri alabilmemiz için de bizlere MIUI optimizasyonunu kapatma özgürlüğünü verir.

MIUI 12 tehlikeli mi?

Tehlike saçan sürümün adı “MIUI 12.2.1.0”. Geliştirilmekte olan bu sürümün stabil olduğu açıklandı. Bu bağlamda V12.0.1.0'ı yalnızca bazı kişiler deneyimleyebilecek. Eğer herhangi bir ciddi sorun yaşanmazsa bu sürüm herkes tarafından kullanılabilecek.

Xiaomi en son sürüm hangisi?

İşte ilk alan model. Xiaomi'nin en son arayüzü MIUI 12.5 cihazlara ulaşmaya devam ediyor. Güncelleme Çin'de sunulurken bugünde Global olarak sürpriz bir şekilde çıkış yaptı.

MIUI 125 Neler Yeni?

MIUI 12.5 arayüzünün özellikleri
  • Süper Duvar Kağıtları MIUI 11'in ardından Xiaomi, görsel efektlere bilhassa daha çok önem vermeye başladı. ...
  • Yeni bildirim sesleri ve haptikler. MIUI 12.5'in sunmuş olduğu bir diğer yenilik ise güncellenen bildirim sesleridir. ...
  • Gizlilik. ...
  • MIUI Note uygulaması ...
  • MIUI+
BE

Mıuı 125 1 ne zaman gelecek?

Xiaomi, 28 Aralık 2020'de Çinli akıllı telefon kullanıcıları için, en yeni MIUI özel Android dış görünümü olan MIUI 12.5 güncellemesini tanıtmıştı. Bundan sonra ise Çinli teknoloji devi, 'de küresel kullanıcılar için MIUI 12.5'i piyasaya sürdü.

Redmi Note 8 Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Eğer güncellemeyi otomatik almadıysanız izlemeniz gereken yol oldukça basit. Xiaomi Note 8 Pro güncellemesi için ilk olarak telefonunuzun Ayarlar bölümüne girin. Hemen ardından Telefon hakkında kısmını seçin. Oradan da MIUI sürümü bölümünü seçmenizle birlikte yeni güncellemeyi indirebilirsiniz.