Bursa şehir hastanesine randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Bursa şehir hastanesine randevu nasıl alınır?
  2. Bursa şehir hastanesi açıldı mı?
  3. Bursa şehir hastanesi hangi otobüs gidiyor?
  4. Bursa şehir hastanesi ne zaman açılacak?
  5. Bursa şehir hastanesinde ameliyatlar başladı mı?
  6. Bursa şehir hastanesinde kaç tane ameliyathane var?

Bursa şehir hastanesine randevu nasıl alınır?

ALO 182 çağrı merkezi, MHRS web sitesi (https://www.hastanerandevu.gov.tr / https://www.mhrs.gov.tr), MHRS mobil uygulaması MHRS üzerinden randevu alabilmek için ALO 182 hattımızı arayarak operatörlerimizden destek alabilirsiniz.

Bursa şehir hastanesi açıldı mı?

1.355 yataklı Bursa Şehir Hastanesinin resmi açılışı 4 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek. Türkiye'nin 10'uncu şehir hastanesi olan Bursa Şehir Hastanesinin bünyesinde 6 farklı branş hastanesi hizmet verecek.

Bursa şehir hastanesi hangi otobüs gidiyor?

Bu Otobüs hatları Şehir Hastanesi yakınından geçiyor: 2/U, H/1, H/2, H/3.

Bursa şehir hastanesi ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük 10 yatırımları arasında bulunan Bursa Şehir Hastanesi'nin açılış tarihi belli oldu. Projenin 2019 yılının Temmuz yada Ağustos ayında hizmete açılması planlanıyor.

Bursa şehir hastanesinde ameliyatlar başladı mı?

Diğer birçok hastanede yapılamayan özellikli ameliyatlar Bursa Şehir Hastanesinde başarıyla gerçekleştiriliyor. ... Hastanemiz açıldığı günden bu yana 551 özellikli ameliyat gerçekleştirildi."

Bursa şehir hastanesinde kaç tane ameliyathane var?

Bin 55 yatak kapasiteli ana hastane, 200 yatak kapasitesi ile Türkiye'nin en büyüğü olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile 100 yatak kapasiteli Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri (YGAP) Hastanelerinden oluşan Bursa Şehir Hastanesinde 403 poliklinik, 49 ameliyathane, 217 yataklı çocuk ve yetişkin yoğun bakım ...