Malfoy ailesi kimdir?

İçindekiler:

  1. Malfoy ailesi kimdir?
  2. Draco Malfoy annesi kimdir?
  3. Narcissa Malfoy iyi mi?
  4. Bellatrix narcissa kardeş mi?
  5. Draco Malfoy nerede doğdu?
  6. Narcissa Malfoy hangi binada?
  7. Narcissa neden yalan söyledi?
  8. Bellatrix ve Sirius kardeş mi?
  9. Sirius Black Bellatrix Lestrange kardeş mi?
  10. Draco Malfoy safkan mı?
  11. Harry Potter kimlere aşık?
  12. Ron ve Hermione sevgili mi?

Malfoy ailesi kimdir?

İlk olarak adları Felsefe Taşı'nda geçmiştir. Binaları Slytherin'dir. Draco 7.Kitabın sonunda Astoria Greengrass ile evlenir ve Scorpius adında çocukları olur. Ailenin üyeleri: Draco Malfoy, Lucius Malfoy, Narcissa Malfoy.

Draco Malfoy annesi kimdir?

Narcissa Malfoy Draco Malfoy/Annesi

Narcissa Malfoy iyi mi?

Narcissa Malfoy elbette iyi biri değildi; kötülük dolu bir kalabalığın içine düştü, kibirli, soğuk ve gaddar olmaktan çekinmeyen biriydi. Ama tamamıyla kötü biri de değildi. Draco'ya olan sevgisi onun kötü özelliklerini kapatan noktasıydı ve aynı zamanda Harry'i Yasak Orman'da Voldemort'dan kurtaran şeydi, o kadar.

Bellatrix narcissa kardeş mi?

Narcissa Malfoy ve Bellatrix Lestrang kardeş yani Draco Malfoy'un teyzesidir.

Draco Malfoy nerede doğdu?

Draco Malfoy, Wiltshire'da bulunan ve yüzyıllardır ailesine ait olan görkemli Malfoy Malikânesi'nde tek çocuk olarak büyüdü.

Narcissa Malfoy hangi binada?

Narcissa Malfoy Hakkında Detaylı Bilgi
Harry Potter Karakteri``
Göz RengiMavi
BinasıSlytherin
Kan SaflığıSafkan
BağlılığıÖlüm Yiyenler
6 satır daha

Narcissa neden yalan söyledi?

Narcissa Malfoy, yedi kitaptan en iyi bölümünü rahatsız olmadan kabul etmiş , Hogwarts Savaşı'nda Voldemort'a ihanet ederek, Harry hakkında yalan söylemişti. Karanlık Lord'u aldattı, Harry'i kurtardı ve bu olayla kendi hayatını tehlikeye attı.

Bellatrix ve Sirius kardeş mi?

Bellatrix'in, romanlardaki birçok karakterle kan bağı vardır: Andromeda ve Narcissa adında iki küçük kız kardeşi vardır. ... Bellatrix ayrıca Sirius Black'in (ana karakter Harry Potter'ın vaftiz babası) ve Regulus Black'in ilk kuzeni ve Nymphadora Tonks ve Draco Malfoy'un teyzesidir.

Sirius Black Bellatrix Lestrange kardeş mi?

Serinin beşinci kitabı Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda ise Harry Potter'in vaftiz babası olan kendi kuzeni Sirius Black'i öldürmüştür. Lord Voldemort'un en sıkı destekçilerinden biridir....Bellatrix Lestrange.
bellatrix Bellatrix Lestrange
AileNarcissa Malfoy (kardeşi) Andromeda Tonks (kardeşi)
Evlilik(ler)Rodolphus Lestrange
15 satır daha

Draco Malfoy safkan mı?

Draco Malfoy, Wiltshire'da bulunan ve yüzyıllardır ailesine ait olan görkemli Malfoy Malikânesi'nde tek çocuk olarak büyüdü. Konuşmaya başladığı ilk günlerden itibaren üç açıdan özel biri olduğu ona açıkça belirtildi: birincisi bir büyücü, ikincisi bir safkan, üçüncüsüyse bir Malfoy olduğu için.

Harry Potter kimlere aşık?

Harry Potter serisini okumuş, izlemiş olanlar çok iyi bileceklerdir ki bu seride olabilecek en olası aşk Harry & Hermione aşkıdır. Ancak yazar hangi akla hizmet etti bilemiyoruz Hermione gibi bir kızı Ron'a yar ederken, Harry için de Ron'un bacısı Ginny'yi (Ginevra) uygun gördü.

Ron ve Hermione sevgili mi?

J.K Rowling, fantastik kahramanı Hermione Granger'ın Ron Weasley'le değil Harry Potter'la evlenmesi gerektiğini söyledi. Harry Potter serisi sona erdi. Ancak herkesin yüreğindeki acı sona ermedi. Acının sebebi Hermione'nin Harry Potter'la değil de Ron'la evlenmesiydi.