Sahibinden com üyelik ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Sahibinden com üyelik ücreti ne kadar?
  2. Sahibinden üyelik aktif etme nasıl yapılır?
  3. Sahibinden e ilan vermek ne kadar?
  4. Sahibinden com aylık ücreti ne kadar?
  5. Sahibinden com a üye olmak ücretsiz mi?
  6. Sahibinden com üyelik iptali nasıl yapılır?
  7. Sahibinden Cebinden Onaylı uygun değildir ne demek?

Sahibinden com üyelik ücreti ne kadar?

Sahibinden Kurumsal Üyelik Ücreti 470 TL.

Sahibinden üyelik aktif etme nasıl yapılır?

Üyeliğiniz durdurulduysa ve sizden belge istendiyse, istenen belgeleri sadece uyelikdurdurma@sahibinden.com* adresine göndermeniz gerekir. Belgeleriniz sahibinden.com'a ulaştıktan sonra gerekli incelemeler yapılır ve uygun bulunması halinde üyeliğiniz yeniden aktiflenir.

Sahibinden e ilan vermek ne kadar?

**Emlak kategorisinde ilk ücretli ilana özel ilan ücreti 139 TL yerine indirimli olarak 109 TL'dir. İkinci ücretli ilandan itibaren standart ücret (139 TL) uygulanmaktadır. **Vasıta kategorisinde ilk ücretli ilana özel ilan ücreti 179 TL yerine indirimli olarak 135 TL'dir. İkinci ücretli ilan fiyatı 179 TL'dir.

Sahibinden com aylık ücreti ne kadar?

Hayır, sahibinden.com'a üye olmak için herhangi bir üyelik ücreti ödemezsiniz. Üyelik tamamen ücretsizdir.

Sahibinden com a üye olmak ücretsiz mi?

Hayır, sahibinden.com'a üye olmak için herhangi bir üyelik ücreti ödemezsiniz. Üyelik tamamen ücretsizdir. Bireysel sahibinden.com üyeleri, üyelik ücreti ödemedikleri gibi, bazı ilan kategorilerinde belli sayıda ücretsiz ilan yayınlayabilirler.

Sahibinden com üyelik iptali nasıl yapılır?

Üyeliğiniz ile ilgili yaşadığınız bir sorun veya sormak istedikleriniz varsa bize Destek Merkezi üzerinden ulaşabilirsiniz. Üyelik Bilgilerim – Üyelik İptali sayfamızdan üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ederseniz; Üyeliğiniz yeniden aktif hale getirilemeyecektir.

Sahibinden Cebinden Onaylı uygun değildir ne demek?

Herhangi bir cep telefonu numarasını, sahip olduğunuz hesaba tanımlamak (yani Cebinden Onaylı olmak) isterseniz, bu numaranın başka bir kullanıcı / hesap tarafından kullanılmıyor olması gerekmektedir. Bu durum, sizin telefon numaranızın başkası tarafından kullanıldığı anlamına gelmez.