Vodafone Faturalı iptali nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Vodafone Faturalı iptali nasıl olur?
  2. Iptal edilen hat kaç günde kapanır?
  3. Vodafone taahhüt bozma nasıl yapılır?
  4. Vodafone cayma bedeli nasıl ödenir?
  5. Rahat paket nasıl iptal edilir?
  6. Turkcell faturalı hat nasıl kapanır?

Vodafone Faturalı iptali nasıl olur?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Iptal edilen hat kaç günde kapanır?

Yazılı talebinizin şirketimize ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde hattınızın iptali gerçekleşecektir. Size en yakın Türk Telekom Ofis ve Mağazalarına gelerek Şahsen veya Vekaletname ile hat iptal başvurusunda bulunmak isterseniz; Şahsen başvuruda, hat iptal formu doldurup imzalamanız yeterlidir.

Vodafone taahhüt bozma nasıl yapılır?

Eğer Vodafone taahhüt iptal etme işlemi yapmak istiyorsanız 0 542 numarasını arayarak iptal talebinde bulunmanız ve ödeyeceğiniz cezayı öğrenmeniz gerekmektedir. İptal işlemi yapmadan numara taşımak ve taahhüt bozmak cayma bedeli ödemenize neden olabilir.

Vodafone cayma bedeli nasıl ödenir?

12 ay taahhüt verip 6 ay sonunda taahhüttü bozarsanız 6 x cayma bedeli son faturanıza yansıtılır. Toplan indirim bedelinin yanında ayrıca yasal vergiler eklenerek size fatura edilir.

Rahat paket nasıl iptal edilir?

Turkcell rahat paketini iptal etmek için Aylık paket iptali ve tekrarlı paket alımı iptali için IPTAL RAHAT3GB yazıp 2200'a gönderebilirsiniz.

Turkcell faturalı hat nasıl kapanır?

Menüde en altta bulunan "İşlem Merkezi" seçeneğinin üzerine gelin. Açılan ekranda "Ayarlarım" bölümüne tıklayın. Önünüze gelen sayfada sol menüden "Hat Ayarlarım" seçeneğine tıklayın. Hat Ayarlarım başlığı altında açılan sayfayı aşağı doğru kaydırdığınızda "Hat İptali" seçeneğini görebilirsiniz.