Bit ilacı kaç para?

İçindekiler:

  1. Bit ilacı kaç para?
  2. Paranit bit kovucu sprey nasıl kullanılır?
  3. Bit spreyi var mı?
  4. Paranit bit kovucu sprey ne kadar?
  5. Paranit baş biti kovucu sprey ne işe yarar?
  6. Paranit saça nasıl uygulanır?
  7. Bit hangi yagi sevmez?
  8. Paranit baş biti Kovucu Nasıl Kullanılır?
  9. Paranit biti öldürür mü?
  10. Bit şampuanı saça nasıl uygulanır?
  11. Bit şampuanı ne kadar kullanilmali?

Bit ilacı kaç para?

Mililitre (ml) seçenekleri: 100 ml494,50 TL/lt.

Paranit bit kovucu sprey nasıl kullanılır?

Kuru saça YETERLİ MİKTARDA Paranit Sprey püskürtün. Spreyi saçtan yaklaşık 10cm uzakta tutun. Tüm saça ve saç derisine uyguladığınızdan emin olun. Özellikle enseye ve kulak arkalarına dikkat ederek saç diplerinden uçlara doğru masaj yapın.

Bit spreyi var mı?

Bıttox Sprey, Etkisini Böcek İlacı İçerikli Ya Da Zehir İhtiva Eden Ürünlerin Aksine Fiziksel Yollarla Gösterir. İçeriğindeki Dimetikon Sayesinde Bit Ve Sirkeleri Çevresel Olarak Kaplar Ve Solunum Yolları Tıkaması İle Boğularak Ölmelerini Sağlar. Bu Sebeple, Bitlerin Ürüne Karşı Direnç Oluşturması Engellenmiş Olur.

Paranit bit kovucu sprey ne kadar?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 46,67 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 29,99 TLŞu Andaki Fiyat: 36,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 11 TL ($) daha ucuz.

Paranit baş biti kovucu sprey ne işe yarar?

Paranit Baş Biti Kovucu Sprey 100 ml bit salgını sırasında saçı bitten korumak ya da baş biti tedavisinden sonra yeniden bulaşmayı engellemek için kullanılır. IR3535 ve doğal bitki özleri içeren nazik formülü ile baş bitini etkili bir şekilde saçtan uzak tuttuğu klinik olarak kanıtlanmıştır.

Paranit saça nasıl uygulanır?

Paranit Şampuanı kullanmadan önce iyice çalkalayınız. YETERLİ MİKTARDA Paranit şampuanı KURU saça eşit şekilde dağıtarak uygulayın. Enseye ve kulak arkalarına özel dikkat göstererek saç diplerinden uçlara doğru iyice masaj yapın. Tüm saça ve saç derisine iyice yedirdiğinizden emin olun.

Bit hangi yagi sevmez?

Bitler, lavanta kokusundan hoşlanmazlar. Saça yoğun lavantalı ürünler kullanılması, bitin gelmesini engelleyebilir.

Paranit baş biti Kovucu Nasıl Kullanılır?

Kullanım Şekli Her sabah temiz bir havlu ile kuruladığınız saça Paranit Baş Biti Kovucu Sprey 100 ml uygulayınız. Özellikle boyun ve kulak arkasına yakın bölümlere dikkat ederek saçın tamamına uygulandığından emin olunuz.

Paranit biti öldürür mü?

Kullanımı kolay, kokusuz, böcek ilacı içermeyen formülü ile Paranit Sprey, baş bitlerini ve sirkeleri tek uygulamada (iyice tarama aşamasıyla birlikte) %100 yok eder. Paranit Şampuan, böcek ilacı içermez. İçeriğindeki mineral yağ ile bitleri ve sirkeleri boğar, kurutur ve öldürür.

Bit şampuanı saça nasıl uygulanır?

YETERLİ MİKTARDA Paranit şampuanı KURU saça eşit şekilde dağıtarak uygulayın. Enseye ve kulak arkalarına özel dikkat göstererek saç diplerinden uçlara doğru iyice masaj yapın. Tüm saça ve saç derisine iyice yedirdiğinizden emin olun. Ürünü 15 dakika boyunca saçın üzerinde bırakın.

Bit şampuanı ne kadar kullanilmali?

Bit şampuanları kullanıldığı anda saç derisinde yer alan tüm bit ve sirkelerin öldürülmesini sağlar. Bu yüzden düzenli bir kullanım da gerektirmez. Ancak tüm saçtan bitlerin arındırıldığından emin olmak için ilk kullanımdan 1 hafta sonra tekrar kullanılması tavsiye edilmektedir.