1000Kitap nasıl kütüphaneci olunur?

İçindekiler:

  1. 1000Kitap nasıl kütüphaneci olunur?
  2. Kütüphaneci puanı nedir?
  3. Okur puanı nedir?
  4. Kitapyurdu puan ne işe yarar?
  5. Kitapseç puan ne işe yarar?
  6. Imkan ne demek TDK?
  7. Imkan ne anlama gelir?

1000Kitap nasıl kütüphaneci olunur?

Kimler kütüphaneci olabilir? 1000Kitap'ı kullanma konusunda bir sıkıntısı bulunmayan, asgari bilgisayar kullanma bilgisine sahip ve kitaplarla 'haşir neşir' olan her okur kütüphaneci olabilir. Kütüphaneciliğe başvurduktan sonra adaylar arasında başvuru tarihinize göre bir sıralamaya girersiniz.

Kütüphaneci puanı nedir?

Kütüphaneci puanı, kütüphaneci işlemlerinden kazanılıyor. Siteye yeni kitap eklemek, yanlış eklenmiş olanları düzeltmek gibi işler. Genel anlamda siteye tabi ki faydası var, gönüllü redaktörlük yapılmış oluyor bizzat site üyeleri tarafından.

Okur puanı nedir?

Okur puanı denilen bir sistem mevcut ki okuduğunuz kitap sayısına göre yaptığınız inceleme ve paylaştığınız alıntı sayısına bağlı olaraktan artıp azalan bir puanlama sistemi.

Kitapyurdu puan ne işe yarar?

Üye olarak Kitapyurdu.com'un Puan Sistemi'nden otomatik olarak faydalanmaya başlarsınız. Üye olduğunuzda hemen 100 puan sahibi olur, her alışverişinizden puan kazanırsınız. Satın aldığınız ürünlere; yorum yazarak 20 puan, yıldız puan vererek 10 puan ve okuma durumunuzu bildirerek 10 puan kazanırsınız.

Kitapseç puan ne işe yarar?

Para Puanı yapacağınız alışverişlerde sepette anında indirim olarak kullanılabilir. ... Para Puan kodunuz yapacağınız alışveriş tutarı kapsamında geçerlidir. Kitapseç kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Imkan ne demek TDK?

a. (imkâ:nı) Olanak: “Bunu bizden gizlemelerinin imkânı var mıdır?” -H. C. Yalçın. olanak.

Imkan ne anlama gelir?

Sözlükte imkân "bir işin kolayca yapılabilir olması, bir fiilin gerçekleşmesinde herhangi bir engel bulunmaması, güç yetirilebilir türden olması" anlamına gelmektedir.