Bepanthen fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bepanthen fiyatı ne kadar?
  2. Bepanthol Cilt Bakım Kremi ne için kullanılır?
  3. Bepanthen krem ne icin?
  4. Bepanthol cilt bakım kremi su bazlı mı?
  5. Bepanthol yüz kremi hangi ciltler için?
  6. Bepanthen krem yanık için kullanılır mı?
  7. Bepanthol el ve yüz kremi su bazlı mı?
  8. Bepanthen Plus 50 mg ne işe yarar?
  9. Bepanthen yanik kremi ne kadar?
  10. Bepanthol içinde paraben var mı?

Bepanthen fiyatı ne kadar?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 37,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 24,90 TLŞu Andaki Fiyat: 25,99 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 11 TL (0) daha ucuz.

Bepanthol Cilt Bakım Kremi ne için kullanılır?

Cildi nemli tutar. Ciltteki nem oranını dengeler. Özellikle pul pul dökülen, kuru ve çatlak problemiyle sık karşılaşılan bir cilde sahip olan kişilerin düzenli olarak kullanması tavsiye edilir. Düzenli olarak kullanılan Bepanthol krem, cilde kaybettiği nemi tekrar kazandırarak bu gibi problemlerin önüne geçer.

Bepanthen krem ne icin?

Pantotenik asit, derinin kendini yenilemesine, kızarıklıkların ve tahrişlerin giderilmesi, yaraların iyileşme sürecinin hızlanmasına yardımcı olur. enfeksiyonu) ▪ Emziren annelerde çatlak meme uçlarının tedavisi, Doku harabiyeti ve ameliyat yaralarının tedavisi için kullanılır.

Bepanthol cilt bakım kremi su bazlı mı?

· Bepanthol® Cilt Bakım Kremi'nin içeriğindeki Provitamin B5, gün boyu kuruyan cildi nemlendirir. · Su bazlı hızlı emilen yapısıyla ciltte yağlı his bırakmaz ve canlı bir görünüm sağlar. · El ve yüz kullanımına uygundur.

Bepanthol yüz kremi hangi ciltler için?

Bepanthol cilt bakım kremi hangi cilt tipine uygundur? Hassas ve kuru cilt tipi başta olmak üzeri her cilt tipine sahip olan kişiler kullanabilir.

Bepanthen krem yanık için kullanılır mı?

Bepanthol Cilt Bakım Kremi 30 gr Ciltte görülen yara, kesik, yanık, güneş yanıkları ve pişiklerde kullanılan cilt bakım kremi Cilt Tipi Tüm ciltler Ürün Özellikleri Ciltteki kusurların hızlı ve düzgün şekilde iyileşmesine uygulanan bir kremdir. Ciltte emilerek B5 vitaminine dönüşmesi için kullanılabilir.

Bepanthol el ve yüz kremi su bazlı mı?

Pul pul dökülen, kızaran, kuruyarak hassaslaşan cildi rahatlatmak için hızlı etki eden bu krem, yaz-kış rahatlıkla uygulanabilir. Su bazlı olduğu için de cilt tarafından kolayca emiliyor ve nemi uzun süre koruyabiliyor bu sayede ciltte hassasiyeti en aza indiriyor.

Bepanthen Plus 50 mg ne işe yarar?

Enfeksiyon riski taşıyan her türlü deri lezyonunda ve cerrahi müdehale sonrası oluşan yaralar için kullanıma uygundur. Alerjik reaksiyon ve yanma göstermez. Göz ve mukozalara temas etmemelidir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.

Bepanthen yanik kremi ne kadar?

Bepanthen krem fiyatı 26.52 TL'dir.

Bepanthol içinde paraben var mı?

2- Cilt bakım ürünlerinde yaygın şekilde koruyucu olarak paraben kullanıldığını ve bu maddenin bebeğin sağlığına zararlı olabileceğini duymuştum. Bepanthol ürünleri paraben içeriyor mu? Hiçbir Bepanthol ürünü PARABEN içermez.