Garanti konut sigortası neleri kapsar?

İçindekiler:

  1. Garanti konut sigortası neleri kapsar?
  2. Garanti BBVA hangi sigorta?
  3. Konut sigortası gerekli mi?
  4. Garanti Bankası Ferdi kaza Sigortası Nedir?
  5. Garanti kredi Hayat Sigortası Nedir?

Garanti konut sigortası neleri kapsar?

İster ev sahibi ister kiracı olun, ev sigortası yaptırın, ev veya eşyalarınızda oluşabilecek zararları yangın, hırsızlık, dahili su ve deprem teminatları ile garanti altına alın.

Garanti BBVA hangi sigorta?

0850 222 66 60 ALO EUREKO 0850 222 66 60 Eureko Sigorta'yı arayarak, haftanın 7 günü 24 saat sigortacılık işlemlerinizi yaptırabilir ve ürünlerimiz konusunda her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Konut sigortası gerekli mi?

Konut sigortasının hiçbir zorunluluğu bulunmamakta ve isteğe bağlı olarak yapılan bir sigorta türüdür. Fakat yeni bir ev alırken kredi çekildiyse eğer, kredi çekilen banka, borç ödeme dönemi boyunca sizden zorunlu konut sigortası yapmanızı isteyebilir.

Garanti Bankası Ferdi kaza Sigortası Nedir?

Sevdiklerinizin yarınları bugünden Garanti altında. Sevdiklerim Garantide beklenmedik durumlarda sevdiklerinizin geleceğini güvence altına alan ferdi kaza sigortasıdır. Geride kalan sevdiklerinizin ihtiyaçları için hem tek seferde tazminat ödemesi yapar hem de geride kalanlara aylık düzenli gelir sağlar.

Garanti kredi Hayat Sigortası Nedir?

Vefat veya kaza sonucu daimi maluliyet durumunda kredi, kredi kartı, kredili mevduat hesabı, çek karnesi ve teminat mektubu gibi borçlarınızın ödenmesini ve sonrasında kalan tutar olması durumunda hak sahiplerine verilmesini sağlayan bir hayat sigortasıdır.