Hikaye etiketleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Hikaye etiketleme nasıl yapılır?
  2. Instagramda birinden bahsetmek nasıl yapılır?
  3. Instagramda yoruma etiketleme nasıl kapatılır?
  4. Arkadaş etiketlemek nasıl olur?

Hikaye etiketleme nasıl yapılır?

Instagram'da herhangi bir gönderiye veya hikayeye kişiyi etiketlemek için, "@" işareti koyularak etiketlenen kişinin kullanıcı adı yazılmalıdır.

Instagramda birinden bahsetmek nasıl yapılır?

Ekranınızın sol üst köşesindeki simgesine dokunun veya Akışın herhangi bir yerinde parmağınızı sağa kaydırın. Bir fotoğraf veya video çektikten sonra simgesine dokunun. @ işaretinin ardından kişinin kullanıcı adını yazın ve bahsetmek istediğiniz kişiyi seçin. Bitti'ye ve ardından Gönder: seçeneğine dokunun.

Instagramda yoruma etiketleme nasıl kapatılır?

Açılan menüden “Ayarlar” bölümüne giriniz. Sunulan seçeneklerden “Gizlilik” seçeneğine giriniz. “Etkileşimler” başlığı altında yer alan “Bahsetmeler” seçeneğin giriniz. “Şu kişiden bahsetmelere izin ver” isimli bölümü “Hiç Kimse” şeklinde değiştiriniz.

Arkadaş etiketlemek nasıl olur?

Öncelikle arkadaşlarınızı etiketlemek için Instagram'a giriş yapınız. Daha sonra etiket yapmak istediğiniz paylaşımın üzerine '@' simgesini koyup etiketlemek istediğiniz kişinin adını yazınız. Ardından Instagram kişi listenizde var olan ve aynı isimde olan tüm Instagram kullanıcıları alt alta sıralanacaktır.