Facebook onay kodu nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Facebook onay kodu nasıl girilir?
  2. 3223 Facebook nedir?
  3. Facebook giris kodu nedir?
  4. Facebook'tan kod neden gelir?
  5. Facebook 3223 ücretli mi?

Facebook onay kodu nasıl girilir?

Cep telefonunuza gönderilen altı haneli kısa mesaj (SMS) kodunu kullanabilirsiniz. Kodmatik'ten aldığınız güvenlik kodunu girebilirsiniz. Uyumlu bir cihazda güvenlik anahtarınıza dokunabilirsiniz. Facebook hesabınızla ilişkilendirdiğiniz bir üçüncü taraf uygulamasına ait güvenlik kodunu girebilirsiniz.

3223 Facebook nedir?

SMS ile kayıt olmak isteyen aboneler, FB yazarak 3223'e SMS gönderdiklerinde aldıkları mobil onay kodunu Facebook web sitesinde Hesap > Hesap ayarları > Mobil sekmesindeki alana girdiklerinde aktivasyon sürecini tamamlamış oluyor.

Facebook giris kodu nedir?

Facebook onay kodu, Facebook hesabının size ait olduğunu doğrulamak amacı ile kullanılan bir kod sistemidir. Mail adresinize ya da telefonunuza gönderilen onay kodu ile hesabınızı doğrulamanızı sağlar. Bu sayede Facebook hesabınıza güvenli bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

Facebook'tan kod neden gelir?

Facebook güvenlik kodu sistemi, sizin dışında başka kişileri kötü amaçlarla hesabınıza erişmesini önlemek için kullanılan bir sistemdir. Bu sayede telefonunuza ya da e mail adresinize gelen güvenlik kodunu girerek hesabın size ait olduğunu doğrulamış olursunuz.

Facebook 3223 ücretli mi?

3223'ten bildirim almak ücretsizdir. SMS paketi alan aboneler, 3223'e SMS göndermek için SMS paketlerini de kullanabilir. ... Bu aboneler ve SMS paketi olmayan aboneler, standart SMS tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.