Kredi kartı başvurum neden olumsuz?

İçindekiler:

  1. Kredi kartı başvurum neden olumsuz?
  2. Blokeli kredi kartı nedir?
  3. Kredi puanım yok nasıl kredi kartı alabilirim?
  4. Kredi kartının gelmesi ne kadar sürer?
  5. Kredi kartı almam için puanım kaç olmalı?
  6. Bir banka neden kredi vermez?
  7. Kredi kartı alırken nelere dikkat edilir?

Kredi kartı başvurum neden olumsuz?

Kredi Kartı Başvurum Neden Olumsuz? Bunun birçok nedeni vardır. Düşük maaş, geçmiş borçlar, düzenli ödeme alışkanlığnızın olmaması, kredi puanınızın düşük olması durumunda kredi kartı başvurunuz onaylanmaz.

Blokeli kredi kartı nedir?

En basit tabirle, banka hesabınıza belirli bir miktar teminat yatırarak alabileceğiniz kredi kartlarıdır. Yatırmış olduğunuz teminata banka tarafından bloke konularak bu miktarın P'si ile 0 arasında limiti olan bir karta sahip olursunuz.

Kredi puanım yok nasıl kredi kartı alabilirim?

Kredi notunuz sıfırsa 3 aylık sigortanızın olması durumunda en yakın şubeye kefille birlikte başvurabiliyorsunuz. Kredi limiti olarak 10.000 lira belirleniyor. Kullanacağınız krediye 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Kredi kartı istiyorsanız size düşük limitli bir kart sunuluyor.

Kredi kartının gelmesi ne kadar sürer?

İkamet edilen il ve ilçeye göre kredi kartının ulaşma süresi değişkenlik göstermekle birlikte yaklaşık 3 ila 10 gün arasında kredi kartı sahibine ulaşır. Ayrıca şube üzerinden teslim veya online kullanıma açma gibi alternatiflerle bazı bankalar aynı gün içerisinde kredi kartını kullanıma açıp teslim edebiliyor.

Kredi kartı almam için puanım kaç olmalı?

Kredi skoru 15 arasında olanlar kolaylıkla kredi alabilir. KKB puanı arasında olanların kredi alma ihtimali ise neredeyse yoktur ancak yine de bu durum tamamen bankanın inisiyatifinde. Bankaların en tereddütte kaldığı grup az riskli gruptur yani 1100-1499 arası.

Bir banka neden kredi vermez?

Bankalardan kredi alamıyorsanız bunun en büyük nedeni düşük bir kredi notuna sahip olmanız yada bordrosuz veya yeni işe başlayan SGK süresi 6 ay olmayan birisinizdir. ... Bunlardan bir tanesi ya kredi notunuz için bir çalışma yapıp en az 6 ay bekleyeceksiniz.

Kredi kartı alırken nelere dikkat edilir?

Kredi Kartı Başvurusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler
  1. Kredi Kartı Limitine Dikkat Edin. Kredi kartı limiti, kullanım açısından çok önemli bir konu. ...
  2. Her Kart Farklı Bir Ayrıcalık Taşır. Günümüzde her bankanın birçok kredi kartı çeşidi bulunuyor. ...
  3. Markalarla Yaptığı Anlaşmaları Araştırın.