Finansbank para puan nasıl harcanır?

İçindekiler:

  1. Finansbank para puan nasıl harcanır?
  2. Toplam para puan ne demek?
  3. Parapuan nasıl öğrenilir?
  4. Kullanılabilir ParaPuan ne demek?
  5. Finans para puan nedir?
  6. Ziraat kredi kartı para puan nasıl kullanılır?
  7. Parapuan nedir nasıl kullanılır?

Finansbank para puan nasıl harcanır?

ParaPuan
  1. QNB Finansbank POS'larında yapılan harcamalarınızdan ve özel kampanyalardan ParaPuan kazanabilirsiniz.
  2. ParaPuan'larınız alışverişlerde kullanılırken 0,1 Kr ile çarpılır.
  3. ParaPuan'larınızı QNB Finansbank POS'u olan mağazalarda ve ParaPuan kullanımı yapılabilen e-ticaret sitelerinde kullanabilirsiniz.

Toplam para puan ne demek?

Kazandığınız her 100 Para Puan 1 TL değerindedir. ... Para Puanlararınız hesabınızda birikmeye başlar ve hemen kullanabilirsiniz. Örneğin; alışverişinizde, ayın kampanyasına göre değişmekle birlikte, örneğin; %3 kampanyasıyla 3 TL (300 Para Puan) kazanırsınız.

Parapuan nasıl öğrenilir?

CardFinans Nakit SMS Servisi ile ParaPuan Miktarınızı Nasıl Öğrenirsiniz? PUAN yazıp banka kartı numaranızın son 4 rakamını aralarında boşluk bırakıp 3996'ya SMS gönderin (ÖRNEK: PUAN 0915).

Kullanılabilir ParaPuan ne demek?

Kazandığınız her 100 Para Puan 1 TL değerindedir. Para Puanlararınız hesabınızda birikmeye başlar ve hemen kullanabilirsiniz. Örneğin; alışverişinizde, ayın kampanyasına göre değişmekle birlikte, örneğin; %3 kampanyasıyla 3 TL (300 Para Puan) kazanırsınız.

Finans para puan nedir?

QNB Finansbank'ın CardFinans ParaPuan kartı sahipleri CardFinans ile QNB Finansbank POS'larından yapacakları alışverişlerde ParaPuan kazanıyor. Alışveriş tutarına göre değişen tutarlarda kazanılan ParaPuan'lar kişinin kartında birikiyor. Hem fiziki mağazalardan hem de online alışverişlerden ParaPuan kazanmak mümkün.

Ziraat kredi kartı para puan nasıl kullanılır?

Kartınızda biriktirdiğiniz puanlarınızı Ziraat Bankası altyapısına sahip pos cihazı bulunan işyerlerinde dilediğiniz tutarda kullanabilirsiniz. Puan tutarınız alışverişinizin tamamını karşılıyorsa alışverişinizin tamamını, karşılamıyorsa alışverişinizin bir kısmını puanınızla bedavaya getirebilirsiniz.

Parapuan nedir nasıl kullanılır?

Parapuan'ları nasıl kullanabilirim? Parapuan'larınızı, "Hesabım" menusünden "Parapuanlarım" detayından ulaşarak, kazandığınız para puanlarınızı kullanımı için hediye çeki oluşturarak kullanabilirsiniz. Hediye çeki oluşturabilmeniz için minimum 10 Parapuan toplamanız gerekmektedir.