Vodafone ilk ay hediye internet nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Vodafone ilk ay hediye internet nasıl alınır?
  2. Vodafone bedava internet 2020 nasıl yapılır?
  3. Numara taşıma ne zaman aktif olur?
  4. Türk Telekom'dan vodafone geçiş kaç gün sürer?
  5. Vodafone 45 g hediye internet nasil yapilir?

Vodafone ilk ay hediye internet nasıl alınır?

Son 30 gün içinde, vodafone.com.tr'den ya da Vodafone mağazalarından numara taşıma, yeni tesis ya da faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone'a gelenler tarifelerine göre 1 aylık 20 GB veya 1 aylık 10 GB hediye kazanıyor! Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.

Vodafone bedava internet 2020 nasıl yapılır?

VODAFONE 2020 BEDAVA İNTERNET KAMPANYALARI - Surpriz > 6666'a yazarak hattınıza özel hediye tanımlayabilirsiniz. Hattınıza Vodafone Bedava internet paketi tanımlamak için bu işlemi deneyebilirsiniz. - Kazan yazıp 4445'e gönderince katlanan paketlerden yararlanabilirsiniz.

Numara taşıma ne zaman aktif olur?

Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir.

Türk Telekom'dan vodafone geçiş kaç gün sürer?

Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzdeki onay süreçlerine bağlı olarak 4 gün kadar sürebilmektedir. Hattınız kullanıma açıldığında SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Vodafone 45 g hediye internet nasil yapilir?

«4.5G» yazıp 4545'e SMS gönder. Hem 4.5G hızına geç hemde 10 GB hediye internet kazan.