Nike orjinallik sorgulama kodu nerede yazar?

İçindekiler:

  1. Nike orjinallik sorgulama kodu nerede yazar?
  2. Nike orjinal forma nasıl anlaşılır?
  3. Kozmetik ürünlerin orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  4. Internetten alınan vitaminler orjinal mı?

Nike orjinallik sorgulama kodu nerede yazar?

Tüm orijinal Nike ayakkabıların iç kısmına, üstünde ayakkabının numarası, barkodu ve modeli yazılı olan bir etiket dikilidir. Bunu barkoddan kolayca tanıyabilirsin.

Nike orjinal forma nasıl anlaşılır?

Öncelikle Nike marka formalara göz atalım, bu markanın olmazsa olmazı sol tarafta iç kısımda bulunan siyah nike etiketidir. Taklit ürünlerin çoğunda bu etiket bulunmaz. Etiket olan bazı sahte ürünlerde dikkat edilmesi gereken nokta ise etiketin üzerindeki hologram ile yazılmış güvenlik yazısıdır.

Kozmetik ürünlerin orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Orijinal kozmetik alışverişi için Alışveriş yapacağınız sitenin ETBIS kaydını kontrol edin. Açık iletişim bilgilerinin tam olup olmadığını kontrol edin. Satıcının yetkili satıcılığını sorgulayın. Satın alacağınız markanın müşteri hizmetleri iletişim bilgilerini isteyin ve sorgulayın.

Internetten alınan vitaminler orjinal mı?

İnternet üzerinden satılan vitaminler konusunda da uyaran Sarıalioğlu, "Sağlık Bakanlığımızın internet sitelerinden satılan bu tip ürünlerin yüzde 99'unun sahte olduğu yönünde net açıklamaları var. O nedenle bu ürünler mutlaka hekim kontrolünde, eczanelerden alınmalı" ifadelerini kullandı.