Rent a car açmak kaç para?

İçindekiler:

  1. Rent a car açmak kaç para?
  2. Kabis sistemi nedir?
  3. Kabis zorunlu mu?
  4. Kabis sistemi nasıl kullanılır?
  5. Kosgeb rent a car desteği 2021 ne kadar?

Rent a car açmak kaç para?

Sadece araçların size maliyeti en az 400 bin lira. Ancak burada bayi ile yapacağınız anlaşmalarla araç alımını taksitli veya daha uygun şekilde yapma imkanı var. Sadece araç masraflarının 400 bin lira olduğunu düşünürsek ortalama bu işe kollarını sıvayan birisi 500 bin lira harcaması gerekecektir.

Kabis sistemi nedir?

KABİS ile sistemin kullanıcısı olan araç kiralama şirketlerinin sorumlu işleticileri ve yöneticileri, kiralanan araç bilgileri ile aracı kiralayanların kimlik bilgilerini Emniyet Genel Müdürlüğüne elektronik ortamda anlık bildirebileceklerdir. ...

Kabis zorunlu mu?

2015 yılında hizmete sunulan ve rent a car şirketleri tarafından zorunlu hale getirilen bu sistemin amacı, kiralık araçlar kullanılarak karışılan suçlarda suçluların kolaylıkla belirlenmesi ve terör suçlarının engellenmesidir. Uzun yıllardır otelcilik sektöründe de bir benzeri kullanılan sistemin kullanımı zorunludur.

Kabis sistemi nasıl kullanılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü veya yukarıda söz ettiğimiz ilgili birimlerden e-mailinize gelen üyelik kodu ve sizin için özel oluşturulmuş parola ile KABİS'e giriş yapabilirsiniz. KABİS'e giriş yaptıktan sonra araç ve aracı kiralayan kişinin bilgilerini istenildiği gibi girmelisiniz.

Kosgeb rent a car desteği 2021 ne kadar?

KOSGEB araç kiralama hizmeti ve şirketi açabilmek için maksimum 150.000 TL değerinde KOSGEB desteği alınabilmektedir. Geri ödemeli KOSGEB destek kredileri ve geri ödemesiz KOSGEB destek kredileri olmak üzere ikiye ayrılmakta olan bu destekler ve haberler ile kolay bir şekilde kendi işinizi kurmak mümkün olmaktadır.