Defacto kaç lira üzeri kargo bedava?

İçindekiler:

  1. Defacto kaç lira üzeri kargo bedava?
  2. Defacto kampanya ne zaman bitiyor?
  3. Defacto Kargo ücreti ne kadar?
  4. Defacto kapıda nakit ödeme var mı?
  5. DeFacto kargo ücreti ne kadar?
  6. Defacto parapuan nasıl kazanılır?
  7. Defacto hediye çeki süresi ne kadar?
  8. DeFacto paylaş kazan nasıl yapılır?
  9. DeFacto kapıda ödeme ne kadar?
  10. DeFacto hangi kargo şirketiyle anlaşmalı?

Defacto kaç lira üzeri kargo bedava?

250 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava. Online mağazadan ürünleri sipariş verip dilerseniz DeFacto mağazasından teslim alabilirsiniz. Bu seçenek ile birlikte alışveriş yapıldığında kargo ücretsiz olacaktır. Son olarak kapıda ödeme seçeneği için de ekstra 6.99 TL hizmet ücreti alınmaktadır.

Defacto kampanya ne zaman bitiyor?

DEFACTO'DA 200 TL VE ÜZERİNE 30 TL DEFACTO BONUS! Kampanya kapsamında, www.defacto.com 'dan, 2- tarihleri arasında, Bonus kredi kartları ile tek seferde, peşin veya taksitli 200 TL ve üzeri alışveriş yaparak ödemeyi GarantiPay ile tamamlayan müşteriler 30 TL bonus kazanacaktır.

Defacto Kargo ücreti ne kadar?

İnternet mağazamızdan yapacağınız alışverişlerde Türkiye'nin her yerine kargo ücreti 11,99TL'dir. Mobil uygulamaya özel 300 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsizdir.

Defacto kapıda nakit ödeme var mı?

2000 TL'ye kadar olan siparişlerinizde kapıda ödeme seçeneğimizden faydalanabilirsiniz. Kapıda ödeme hizmet bedeli sadece 6,99 TL'dir. ... Kapıda ödeme yöntemi ile oluşturulan siparişlerinizi en yakın DeFacto mağazamıza iade ederek, iadelerinizi nakit olarak tahsil edebilirsiniz.

DeFacto kargo ücreti ne kadar?

İnternet mağazamızdan yapacağınız alışverişlerde Türkiye'nin her yerine kargo ücreti 11,99TL'dir. Mobil uygulamaya özel 300 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsizdir.

Defacto parapuan nasıl kazanılır?

Defacto Parapuan Nasıl Kazanılır?
  1. Oturum açıp, parapuan biriktirdiğiniz hesabınızın açık olduğundan emin olun.
  2. İstediğiniz ürünün size uygun beden/numarasını sepete ekleyin.
  3. Sepetinize tıklayarak, ödeme aşamasına ilerleyin.
Daha fazla öğe...

Defacto hediye çeki süresi ne kadar?

Hediye çeklerinin geçerlilik süresi 1 yıldır.

DeFacto paylaş kazan nasıl yapılır?

Bu kuponu bir e-postaya gönder Paylaştıkça Para Puan Kazan! DeFacto'da ürüne girin, sağ tarafta paylaş kazana basın, çıkan linki arkadaşınıza gönderin, alışveriş yapınca hem siz hem arkadaşınız %5 para puan kazanın, hesabınıza yüklendikten sonra sonraki alışverişlerinizde harcayın!

DeFacto kapıda ödeme ne kadar?

2000 TL'ye kadar olan siparişlerinizde kapıda ödeme seçeneğimizden faydalanabilirsiniz. Kapıda ödeme hizmet bedeli sadece 6,99 TL'dir.

DeFacto hangi kargo şirketiyle anlaşmalı?

Cevap: Merhabalar, Trendyol Express, MNG ve Aras Kargo ile anlaşmamız vardır. Hangi kargo ile geleceği sipariş oluştuktan sonra uygunluk durumuna göre belli olmaktadır. Siparişleriniz genelde 1 gün içerisinde kargoya verilmekte yol ve yoğunluğa göre "tahmini teslimat tarihi" içerisinde teslim edilmektedir.